Tokom SAJMA TURIZMA – dodatan POPUST za letovanje u HURGADI!

13 februara, 2020
Akcija, Hoteli

Dragi prijatelji, kao što znate – mi nemamo štand na Sajmu turizma koji traje od 20. do 23. februara, ali zato imamo dodatan popust od 5% u periodu trajanja Sajma pa za sve rezervacije do 29. februara!

Sve CENOVNIKE možete pogledati ovde – klik na LINK.   (Od cene iz tebele odbijete 5%)

U nastavku vam izdvajamo hotele koji su inače na posebnoj akcijskoj ponudi + tokom Sajma turizma imaju 5% dodatnog popusta:

 

Seagull Beach Resort  4* se nalazi u oblasti Sakala, u Sheraton ulici, u blizini marine u kojoj se nalaze poznati restorani, šoping centri, bazari i diskoteke. Poslednji put jedelimično renoviran 2017. godine. Resort u svojoj ponudi ima i dva a la carte restorana, osam barova, akva park sa toboganima za decu i odrasle.

Za decu tu su mini klub (4-11 godina), dva bazena, dva igrališta, mini zoo, akva park. Hotel poseduje dve privatne peščane plaže. Gosti hotela mogu bez doplate da koriste peškire, ležaljke i suncobrane. Hotel poseduje svoju privatnu marinu.

Sunny Days Resort 4*: Hotel je otvoren 1991. a poslednji put delimično renoviran 2018. godine. Od 2019. godine hoteli Sunny Days  El Palacio i Sunny Days Palma De Mirette čine jedan hotelski kompleks pod nazivom Sunny Days Resort Spa & Aqua Park. Zauzima površinu od 145.643m². U sklopu hotela nalaze se 2 bazena, lobi, sala za sastanke, glavni i 6 a la carte restorana, nekoliko barova i oriental cafe. Pored dobre lokacije, hotel se može pohvaliti i novim Aqua parkom (otvoren 2017. godine), te se osim mlađoj populaciji preporučuje i porodicama sa decom. Hotel poseduje dve plaže Laguna sandy beach i Coral beach. Laguna je lepo uređena za plivanje, dok je Coral beach plaža predviđena za snorkling i ronjenje (potrebna je obuća za plivanje). Na kraju lagune se nalazi koralni greben u dubokoj vodi i odličan je za snorkling koji privlači veliki broj zaljubljenika u podvodni svet. Gosti hotela mogu bez doplate da koriste peškire, ležaljke i suncobrane.

 

SINDBAD CLUB & AQUA PARK 4*: Hotel je jedan od tri hotela koji pripadaju lancu Sindbad Club hotela i nalazi se na šetalištu, u centru novog dela Hurgade – Memši, novoj pešačkoj turističkoj zoni, južno od Sakale. Gosti mogu uživati u šetalištu dužine par kilometara ili u brojnim kafeima, restoranima, prodavnicama i tržnim centrima. U neposrednoj blizini su čuveni Hard Rock Caffee, Little Buddha… Hotel je udaljen 5 km od aerodroma i koristi plažu susednog hotela Sindbad Beach Resort. Plaža je peščana, duga 350 m, lepo uređena sa drvoredom palmi i koriste je gosti sva tri Sindbad hotela. Ima ukupno 95 soba.

Stella Di Mare Gardens Resort & Spa 4*: Nalazi se u zalivu Makadi Bay, udaljen 30km od aerodorma u Hurgadi. Nalazi se u okviru kompleksa Stella Makadi, na oko 950m od plaže. Od recepcije hotela Stella Gardens vozi shutlle bus do recepcije hotela Stella Di Mare Beach Resort. Udaljenost između ova dva hotela je oko 1km.
Sadržaj: Hotel poseduje nekoliko restorana, 8 bazena, spa centar, frizerski salon, salon lepote, masaže, centar za ronjenje, dečiji klub, animacije tokom celog dana, diskoteku. Gosti mogu koristiti bar na plaži hotela Beach Resort tokom svog boravka .

Stella Di Mare Beach Resort & Spa 5*: Sestrinski hotel sa Stella Di Mare 4* ali noviji, i u boljoj kategoriji.

 

Amarina Abu Soma Resort 5*: Hotel je otvoren u avgustu 2019. godine, određeni a la carte restorani i većina barova će se otvarati postepeno. Resort u ponudi ima 393 smeštajne jedinice raspoređene u nekoliko zgrada koje imaju od 3 do 5 spratova. Gostima je na raspolaganju pet bazena (ukupne površine oko 2.300m²), nekoliko a la carte restorana i barova. Hotel se preporučuje gostima svih uzrasta, porodicama sa decom kao i svim ljubiteljima sportova na vodi.  Nalazi se na lepoj peščanoj plaži, dugačkoj 200m, sa zonom plitke vode i zonom duboke vode koja privlači zaljubljenike u podvodni svet.
Suncobrani, ležaljke i peškiri su na raspolaganju gostima bez doplate.

Sea Star Beau Rivage 5* se nalazi na sopstvenoj peščano-šljunkovitoj plaži, u oblasti El Dahar, oko 2 km od centra Hurgade, i odličan je izbor za letovanje u Hurgadi. Privatna plaža sa koralnim grebenom udaljenim 50 metara do koga je napravljen ponton, ležaljke, suncobrani i peškiri oko bazena i na plaži su besplatni za goste hotela, 2 bazena, 5 barova, 4 restorana, celodnevna animacija, mini-golf, spa centar, sauna i sportovi na vodi.

Caribbean Word Resort 5*: Nalazi se u mirnom mestu Soma Bay, udaljen je od Hurgade i aerodroma oko 45km. Kompleks zauzima površinu od oko 140.000m2. Sastoji se od nekoliko trospratnih zgrada u kojima se nalazi 529 smeštajnih jedinica. Zbog svog položaja i plaže koja ima  odličnu dubinu mora, idealan je za one koji vole sportove na vodi – kajting, jedrenje na vodi. Za decu tu su igralište, dečiji klub, dečiji bazen. Peščana plaža je prostrana i lepo uređena (dužina oko 1km). Važi za jednu od najlepših plaža u regiji Crvenog mora. Jedan manji deo je sa koralnim grebenom, što privlači veliki broj zaljubljenika u podvodni svet, a veći deo je lepo uređena kupališna zona. Gosti hotela mogu bez doplate da koriste ležaljke i suncobrane.

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

css.php