FIRST MINUTE ŠARM EL ŠEJK cenovnik od juna do kraja septembra je ONLINE!

20 januara, 2020
Sharm el Sheikh

Dragi prijatelji, Šarm el Šejk  FIRST MINUTE je stigao! Od juna do kraja septembra u ponudi je 10 i 11 noćenja, a broj hotela je poprilično podugačak – oko 50.

 

Polasci za 10 noći / 11 dana su: 30. jun , 13. i 21. jul, 3. i 11. avgust; 24. avgust, 1. septembar

Polasci za 11 noći / 12 dana su: 19. jun, 10. i 23.jul  31.jul;  13. i 21. avgust, 3. septembar.

Cene u tabeli su SA SVIM TAKSAMA osim sa egipatskom vizom, pogledajte u delu sajta – CENE.

 

KAKO SAM TRAŽITI NA SAJTU HOTEL I CENE BEZ GLEDANJA CENOVNIKA?

Cene za sve hotele u našoj ponudi možete i sami izračunati na sajtu u delu DESTINACIJE, pa kliknete na REGION , izaberete ŠARM EL ŠEJK, pa DATUM – izađe kalendar (sivi dani su dani kad ima letova za Šarm, a beli dani su dani kad nema putovanja, tu odaberete mesec, datum itd.), pa ODRASLI – broj putnika, DECA – broj dece i ona se odaberu godine (zbog cena), pa TRAJANJE – broj dana, 3 opcije (za Šarm trenutno samo opcija od 8-12 dana), pa na kraju na STANDARD broj zvezdica i poslednji klik – FILTER PRETRAGA.

Hoteli sa specijalnom cenom:

 • Falcon Naama Star 3*
 • Grand Oasis Resort 4* !!!
 • Aurora Oriental 5* !!! Ekskluzivna cena  !!!
 • Oriental Rivoli 4* !!!
 • Regency Plaza 5* –  Ekskluzivna cena !!!
 • Xperience Kiroseiz 5*
 • Hilton Sharm Sharks bay 5*
 • Novotel Palms 5*
 • Grand Plaza 5*
 • Shores Amphoras 5*
 • Jolie Vile Golf 5*
 • Jaz Mirabel Beach 5*
 • Sultan Gardens 5*

Regency Plaza 5*

Lokacija: Hotelski komleks zauzima površinu od 167.000 km2 i nalazi se u zalivu Nabq, na peščanoj plaži, na kojoj postoji i ponton (250 m) radi lakšeg ulaska u more. Udaljen je 13 km od aerodroma i 25 km od centra Nama Bej.

Sobe: Hotel ima 780 soba, sve imaju kupatilo (tuš/wc), fen, SAT TV, telefon, klima uređaj, sef, mini bar, balkon ili terasu.

Hotelski sadržaj: Pored 2 glavna restorana u sklopu hotela su 4 a la carte restorana: orijentalni, indijski, italijanski i riblji, 4 bara, pored bazena ili na plaži, diskoteka, orijentalni café, bar, menjačnica, salon lepote, servis za pranje i peglanje, dostupan wi-fi u lobiju i na javnim površinama (uz doplatu) i prodavnice suvenira.

 

 

Sport i zabava: Gostima su na raspolaganju 4 velika spoljašnja bazena, 2 bazena za decu, Aqua park smešten na ulazu u resort (lazy river, 5 tobogana za odrasle, 6 tobogana za decu), teren za odbojku, tereni za tenis, stoni tenis, mini golf, bilijar, boćanje, pikado, ronilački centar i razni sportovi na vodi. Spa centar u svom sastavu ima teretanu, đakuzi, saune, tursko kupatilo i prostorije za masažu. Najmlađima je namenjen dečiji bazen, igralište, mini klub i diskoteka, a zabavom svih gostiju bavi se profesionalni tim animatora. Gosti koriste ležaljke, suncobrane i peškire bez doplate.

Aurora Oriental 5*

 

Lokacija: Veliki hotelski kompleks, u centru turističke zone Nabq Bay, u blizini Hard Rock Café-a, šoping centra La Strada, na samoj obali Crvenog mora. Udaljen je 20 km od centra mesta Namma Bay i 12 km od aerodroma. Hotel se nalazi na peščanoj plaži koja ima i ponton zbog lakšeg prilaza koralnim grebenima. Preporučuje se nošenje patika za kupanje.

Sobe: Ima ukupno 380 prostranih (40m2) soba koje se nalaze u glavnoj zgradi i vilama. Svaka soba ima: kupatilo (tuš/wc), fen, klima uređaj, internet (uz doplatu), aparat za kafu i čaj, mini bar, LCD TV, telefon, sef, balkon ili terasu.

Hotelski sadržaj: U sastavu hotela je glavni i jedan a la carte restoran, 5 barova, diskoteka, menjačnica, prodavnica, internet konekcija u celom hotelu uz doplatu i servis za pranje.

Sport i zabava: Hotel u svom sastavu ima 3 spoljašnja bazena (1 se zimi greje) i 2 bazena za decu, teren za tenis, 2 terena za skvoš, pikado, bilijar, skvoš, teretana, stoni tenis, spa centar, ronilački centar, sportske aktivnosti na vodi. Najmlađim gostima je namenjen dečiji klub, igralište i 2 bazena. Gosti koriste ležaljke, suncobrane i peškire bez doplate.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

css.php