Uputstvo za online rezervacije

Poštovani posetioci,
omogućili smo vam da možete online da izračunate i zakažete odmor, uz pomoć kalkulatora.

Da biste izračunali/zakazali odmor po vašoj meri, potrebno je da pronađete hotel koji vam se dopada, da otvorite pojedinačnu stranu tog hotela i pronađete opciju “Izračunajte cenu i rezervišite aranžman” na toj strani. Primera radi, ako pogledate hotel Palm Beach 4* , odmah ispod cenovnika usluga možete pronaći dugme “Izračunajte cenu i rezervišite aranžman”

Dugme izračunajte cenu i rezervišite aranžman

Nakon toga otvoriće vam formular koji je zapravo kalkulator vašeg odmora. Izaberite šta želite od opcija koje odmaralište pruža(imajte u vidu da različita odmarališta nude različite opcije(različite tipove prevoza, broj obroka, broj osoba, pogled na more …), pa je naš savet da pogledate što više od naše ponude).

Online formular zakazivanja i kalkulator odmora

Posmatrani hotel nudi samo prevoz avionom, međutim mnoga odmarališta nude i druge opcije. Menjanjem parametara primetićete da se menja i okvirna cena odmora. Okvirna cena bi trebalo da bude i konačna cena na koju možete računati, a nakon popunjavanja formulara sa vašim kontakt podacima, nakon klika na dugme “Rezerviši” naši operateri će dobiti vašu rezervaciju, obraditi je i kontaktirati vas kako bi je potvrdili i dogovorili dalje korake.

U polje napomena, možete nam pisati detaljnije šta biste dodatno voleli, postavili neka dodatna pitanja i slično.

Moramo podvući da je kalkulator informativnog karaktera, ali će u većini slučajeva dati tačan iznos vašeg odmora, koje će naknadno potvrditi naši operateri.

Kalkulator je limitiran na do tri odrasle osobe, i na do troje dece. Ako želite da odete na odmor sa više osoba od tog broja, molimo vas kontaktirajte nas na office@farostours.rs, kontakt formular, ili nas pozovite na 011/32-35-505.

Pronađite nas

Telefon: 011 32 35 505

Fax: 011 33 42 936

Email: office@farostours.rs

PUTUJTE SA NAMA!

Posetite nas

Dečanska 4, 11000 Beograd, Srbija

Mapa

Prijavite se odmah i otkrijte fantastične ponude i uštede!

Ukoliko želite da dobijate obaveštenja od nas, u vezi sa specijalnim ponudama, akcijama i sl., prijavite se na našu listu

Ovaj sajt je informativnog karaktera. Iako se trudimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost odstupanja od važećih informacija.
Molimo Vas da sve informacije proverite i potvrdite direktno u agenciji, putem telefona ili e-mail-a. Hvala Vam na ukazanom poverenju i razumevanju!

© 2018. Sva prava zadržana Faros Tours. Razvoj brenda i softverska rešenja: GSM Solutions