O nama

Faros Tours je turistička agencija sa sedištem u Beogradu i velikim brojem subagenat agencija širom zemlje i regiona, koju predvodi iskusan tim stručnjaka sa dugogodišnjim iskustvom u turizmu stečenim u zemlji i inostranstvu a čiji je osnovni cilj profesionalno odgovorno, kontinuirano i dugoročno poslovanje.

Poslovna politika zasnovana je na pažljivom praćenju i analizi potreba klijenata u cilju pronalaska najboljeg mogućeg načina da se na njih odgovori kvalitetno i profesionalno. Faros tours kao turistička agencija teži pružanju kvalitetne usluge, sigurnosti, pouzdanosti i otvorenoj komunikaciji sa klijentima. Negujemo kreativni pristup u osmišljavanju i relizaciji putovanja, najpovoljniji odnos cena i kvaliteta usluge i izbor pouzdanih partnera u zemlji i inostranstvu.

O rezultatima poslovanja najbolje govori činjenica da se Faros Tours proteklih sezona pozicionirao na tržištu sa najboljom i najatraktivnijom ponudom za Egipat i Dubai, čime je ove dve destinacije postavio na centralno mesto u svojoj ponudi. Zatim sledi Grčka, veliki broj aranžmana, hotela i apartmana, druga popularna letovališta Mediterana, Indonezija, kao i poznate svetske destinacije kulturno istorijskog karaktera, uz povoljne cene avio karata. Specijalna ponuda odnosi se na personalizovane aranžmane, odnosno, kreiranje individualnih putovanja.

Pored redovnih destinacija koje se nalaze u ponudi, agencija Faros tours planira da u narednom periodu razvije i proširi ponudu sa egzotičnim destinacijama kao što su Maldivi i Šri Lanka.

Faros tours ima za cilj da, u budućem poslovanju, kao i do sada, izgradjuje prijateljske odnose sa putnicima, kvalitet potvrdjuje pohvalama od strane putnika koji se iznova vraćaju, i kao najvažnije, bude siguran i pouzdan partner za putovanje.

Čekamo Vas da i Vama preporučimo putovanje koje ćete pamtiti!

Faros tours tim!

Pronađite nas

Telefon: 011 32 35 505

Fax: 011 33 42 936

Email: office@farostours.rs

PUTUJTE SA NAMA!

Posetite nas

Dečanska 4, 11000 Beograd, Srbija

Mapa

Prijavite se odmah i otkrijte fantastične ponude i uštede!

Ukoliko želite da dobijate obaveštenja od nas, u vezi sa specijalnim ponudama, akcijama i sl., prijavite se na našu listu

Ovaj sajt je informativnog karaktera. Iako se trudimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost odstupanja od važećih informacija.
Molimo Vas da sve informacije proverite i potvrdite direktno u agenciji, putem telefona ili e-mail-a. Hvala Vam na ukazanom poverenju i razumevanju!

© 2018. Sva prava zadržana Faros Tours. Razvoj brenda i softverska rešenja: GSM Solutions