Španija - Palma de Majorka - Sol Antilas Barbados 4*

Odštampaj stranu

LOKACIJA
Vrlo popularan hotel, odlično pozicioniran, uzdignut u zelenilo i tišinu, na kraju velike i atraktivne Magalufske plaže. Od grada Palme je udaljen 15 km i 26 km od aerodroma.
HOTELSKA PONUDA
Dva restorana, lobi bar, bar pored bazena, bar na plaži. Tri otvorena bazena, dva sa odvojenim delom za decu, zatvoreni bazen sa đakuzijem,fitnes program, sauna, kabine za masažu, servis pranja i peglanja veša, \”room\” servis, pet opremljenih sala za konferenciju, organizovane sportske aktivnosti poput tenisa, vožnje bicikla, ronjenja, mini klub za decu, hotelske animacije i programi za decu i odrasle. WiFi internet se može koristiti u određenim delovima hotela, uz doplatu.
SOBE
Hotel raspolaže sa 757 soba, raspoređenih u dva zasebna smeštajna objekta, Antillas sa 329 i Barbados sa 428 soba. Agencija nije u mogućnosti da utiče na odabir objekta u kojem će biti smešteni gosti. Hotel ima 20 \” Family\” soba u kojima se mogu smestiti dvoje odraslih i dvoje dece. Standardna soba ima balkon / terasu, kupatilo sa fenom za kosu, klima uređaj, Sat Tv, telefon, frižider, sef. U najvećem broju standardnih soba se može smestiti troje odraslih ili dvoje odraslih i dete. Sobe u kojima se mogu smestiti dvoje odraslih i dvoje dece su na upit.
USLUGA
Usluga je polupansion. Doručak i večera se služe u glavnom restoranu, a po principu \” Švedskog stola\”. Postoji mogućnost doplate za uslugu \”All Inclusive\”.

Program putovanja

 • Prvi dan Beograd – Palma de Majorka Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla, 2 sata pred predviđeno poletanje aviona. Poletanje. Sletanje na aerodrom. Transfer do hotela. Smeštaj u hotelu prema hotelskim pravilima, noćenje.
 • drugi do predposlednjeg dana-Palma De Majorka Boravak u hotelu na osnovu izabrane usluge. Mogućnost organizovanje fakultativnih izleta.
 • poslednji dan – Palma De Majorka – Beograd Transfer do aerodroma. Poletanje aviona za Beograd. Dolazak na aerodrom Beograd. Kraj programa.
 

Cena uključuje

 • Avio prevoz na relaciji Beograd-Palma De Majroka–Beograd
 • Smeštaj u odabranom hotelu na bazi odabrane usluge
 • Transfere aerodrom – hotel - aerodrom.
 • Usluge predstavnika i organizacije putovanja.

Cena ne uključuje

 • Sve avio takse i administrativne troškove, iznose 31,3€. Sigurnosna taksa za decu 0-2 g. iznosi 36 €. Postoji mogućnost uvođenja takse za gorivo, koju određuje avio prevoznik i plaća se u agenciji.
 • Međunarodno putno zdravstveno osiguranje
 • Fakultativne izlete i posete.
 • Posebne usluge i individualne troškove.
 • Troškovi rezervacije: 15 € po osobi.

Pronađite nas

Telefon: 011 32 35 505

Fax: 011 33 42 936

Email: office@farostours.rs

PUTUJTE SA NAMA!

Posetite nas

Dečanska 4, 11000 Beograd, Srbija

Mapa

Prijavite se odmah i otkrijte fantastične ponude i uštede!

Ukoliko želite da dobijate obaveštenja od nas, u vezi sa specijalnim ponudama, akcijama i sl., prijavite se na našu listu

Ovaj sajt je informativnog karaktera. Iako se trudimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost odstupanja od važećih informacija.
Molimo Vas da sve informacije proverite i potvrdite direktno u agenciji, putem telefona ili e-mail-a. Hvala Vam na ukazanom poverenju i razumevanju!

© 2018. Sva prava zadržana Faros Tours. Razvoj brenda i softverska rešenja: GSM Solutions