Side - Von Resort Golden Beach 5*

Odštampaj stranu

Smešteno na samo 450 metara od plaže, ovo odmaralište raspolaže privatnim delom plaže, spa sadržajima i otvorenim bazenom sa akva parkom. Centar Sidea je udaljen 9 km. Expo 2016 se nalazi na 45 km, Belek na 20 km, a Aerodrom Antalija na 55 km od odmarališta.

U ponudi ima klimatizovane sobe sa satelitskom televizijom i balkonom. Na raspolaganju su vam besplatan prevoz do plaže i besplatan bežični internet. Sve sobe u odmaralištu VON Club Golden Beach opremljene su modernim nameštajem i mini-frižiderom. Sadrže takođe sopstveno kupatilo sa toaletnim priborom i fenom za kosu. Pojedine porodične smeštajne jedinice sastoje se od povezanih soba.

Doručak, ručak i večera služe se na bazi švedskog stola. U à-la-carte restoranima pripremaju se jela turske, kineske i italijanske kuhinje, hrana sa roštilja i jela od ribe. Pored toga, tokom boravka možete uživati u kafi, kolačima, turskim palačinkama (gozleme) i ponoćnoj supi. Spa sadržaji i usluge uključuju tursko kupatilo, saunu i masaže. U odmaralištu VON Club Golden Beach možete igrati pikado, stoni tenis i odbojku na pesku. Deca se mogu zabavljati u klubu Voxy, u društvu profesionalnog osoblja.

 

Program putovanja

Prvi dan Beograd – Antalija   Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla 2 sata pred predviđeno poletanje aviona. Obrok u avionu. Dolazak na aerodrom u Antaliji. Transfer do hotela. Smeštaj u hotel prema hotelskim pravilima, noćenje.

Drugi do pretposlednjeg dana - Side Boravak u hotelu na osnovu izabrane usluge, vreme za odmor i fakultativne programe.

Poslednji dan – Antalija – Beograd   Napuštanje hotela i transfer do aerodroma u Antaliji. Obrok u avionu. Dolazak na aerodrom Beograd. Kraj programa.

Cena uključuje

 • Avio prevoz na relaciji Beograd-Antalija–Beograd kompanijom AIR SERBIA
 • Prevoz prtljaga: 20 kg po osobi.
 • Noćenje u standardnim dvokrevetnim sobama u izabranom hotelu na bazi navedene usluge.
 • Transfere aerodrom – hotel – aerodrom, klimatizovanim autobusima ili minibusevima.
 • Usluge predstavnika agencije.
 • Troškove organizacije putovanja.
 • Deca starija od dve godine koja po hotelskim pravilima borave besplatno u hotelima plaćaju samo avio kartu i transfere, kao i aerodromske takse, imaju svoje sedište u avionu i koriste zajednički ležaj u hotelskoj sobi sa dve odrasle osobe.

Cena ne uključuje

 • Sve avio takse iznose 32 € (aerodrom Nikola Tesla 17 €, aerodrom u Antaliji 15 €).
 • Visina iznosa doplate za gorivo ( YQ taksa trenutno 0 €) zavisiće od aktuelne cene goriva pred realizaciju leta.
 • Dinarski deo aranžmana u iznosu od 1000 RSD po osobi. Plaćaju odrasli i deca starija od 2 godine.
 • Takse su podložne promenama i ne mogu se platiti u ratama.
 • Doplate za sobe sa pogledom na more, porodične sobe, itd..
 • Dobrovoljno putno zdravstveno osiguranje (nije obavezno ali toplo preporučujemo).
 • Fakultativne izlete koje u Antalijskoj regiji organizuje naš ino-partner.
 • Deca do dve godine plaćaju samo aerodromsku taksu 25 €, nemaju svoje sedište u avionu i autobusu, kao ni ležaj u hotelu, a imaju ishranu u hotelu.

Pronađite nas

Telefon: 011 32 35 505

Fax: 011 33 42 936

Email: office@farostours.rs

PUTUJTE SA NAMA!

Posetite nas

Dečanska 4, 11000 Beograd, Srbija

Mapa

Prijavite se odmah i otkrijte fantastične ponude i uštede!

Ukoliko želite da dobijate obaveštenja od nas, u vezi sa specijalnim ponudama, akcijama i sl., prijavite se na našu listu

Ovaj sajt je informativnog karaktera. Iako se trudimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost odstupanja od važećih informacija.
Molimo Vas da sve informacije proverite i potvrdite direktno u agenciji, putem telefona ili e-mail-a. Hvala Vam na ukazanom poverenju i razumevanju!

© 2018. Sva prava zadržana Faros Tours. Razvoj brenda i softverska rešenja: GSM Solutions