Samos - Ino Village 3* Samos grad

Odštampaj stranu

Ovaj šarmantan kompleks se nalazi u podnožju spektakularne planine, i nudi pogled na grad Samos i fantastičan panoramski pogled na more. Ino Village Hotel se nalazi na severo-istočnoj obali ostrva Samos, u ekskluzivnom delu grada Samos po imenu Kalami. Kompleks se nalazi na svega 900 metara od luke Samosa, koja nudi neobične prodavnice, tradicionalne grčke taverne, živahne barove, slikovite kafee i noćne klubove. Kompleks se takođe nalazi na 450 metara od poznate plaže Gangu, što čini Ino Village Hotel izvrsnim mestom sa kojeg možete da istražite ostrvo Samos.
Raspolaže sa 65 smeštajnih jedinica. Sve sobe imaju klima uređaj, telefon, TV, mini – bar, sef, kupatilo sa tušem/kadom i fenom za kosu, toaletni pribor, veliki balkon/terasu sa pogledom na more, bazen, planine ili zalazak sunca preko Samos zaliva.
Jedna od istaknutih stvari vašeg boravka će biti opušten osećaj u velikom delu oko bazena. Bazen se nalazi u dvorištu, u srcu hotela i okupan je suncem, od izlaska do zalaska. Opustite se na visoko kvalitetnim ležaljkama i uživajte u toploti sunca.

Program putovanja

1. dan. Beograd -Samos : Sastanak putnika na aerodromu Beograd dva sata pre poletanja kod šaltera agencije. Prevoz čarter letom ( let traje cca dva sata ). Dolazak na Samos. Transfer do izabranog hotela. Smeštaj u hotel. Hotelske usluge prema programu. Noćenje.
2. - 9. dan Samos : Individualne aktivnosti. Mogućnost fakultativnih izleta i razgledanja.
10. dan Samos - Beograd: Napuštanje soba do 10 h. Transfer do aerodroma, čekiranje i pasoška kontrola. Direktan čarter let do Beograda (AIR SERBIA).

Cena uključuje

 • Besplatan povratni transfer od 1. Gradske skupštine - aerodrom Nikola Tesla ili 2. Kombank arene - aerodrom Nikola Tesla.
 • Avio prevoz čarter letom na relaciji Beograd - Samos - Beograd,
 • Smeštaj u izabranom hotelu na bazi usluge i tipa sobe naznačene u tabeli,
 • Transfer aerodrom - hotel - aerodrom,
 • Usluge predstavnika, troškove organizacije putovanja.

Cena ne uključuje

 • Aerodromske takse u visini od 48.28 EUR ( 15.3 EUR aerodromska taksa Beograd, 22 EUR aerodromska taksa na Samosu, 10 EUR YQ taksa, 0.98 EUR DCV taksa), plaćaju se u agenciji uz aranžman u dinarskoj protivvrednosti; YQ je taksa za poskupljenje goriva, a njena visina zavisiće od devijacije cene goriva i biće objavljivana 2 puta mesečno; DCV je taksa direktorata za razvoj saobraćaja,
 • Deca do 5 godina ne plaćaju grčku taksu
 • Troškovi rezervacija (plaćaju je odrasli i deca) u iznosu od 2.000 RSD
 • Deca do 2 god besplatno
 • Sve navedene takse su podložne promeni i eventualna poskupljenja naplativa su sve do početka putovanja
 • Troškovi fakultativnih izleta , putno zdravstveno osiguranje, individualni troškovi, sve što nije naznačeno pod " ARANŽMAN UKLJUČUJE"

Pronađite nas

Telefon: 011 32 35 505

Fax: 011 33 42 936

Email: office@farostours.rs

PUTUJTE SA NAMA!

Posetite nas

Dečanska 4, 11000 Beograd, Srbija

Mapa

Prijavite se odmah i otkrijte fantastične ponude i uštede!

Ukoliko želite da dobijate obaveštenja od nas, u vezi sa specijalnim ponudama, akcijama i sl., prijavite se na našu listu

Ovaj sajt je informativnog karaktera. Iako se trudimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost odstupanja od važećih informacija.
Molimo Vas da sve informacije proverite i potvrdite direktno u agenciji, putem telefona ili e-mail-a. Hvala Vam na ukazanom poverenju i razumevanju!

© 2018. Sva prava zadržana Faros Tours. Razvoj brenda i softverska rešenja: GSM Solutions