Samos - Arethousa Hotel 2* Pitagorion

Odštampaj stranu

Arethousa hotel nalazi se na 50 metara od plaže u Pitagorionu i svojim gostima zahvaljujući lokaciji ostavlja dobar utisak. Hotel je u porodičnom vlasništvu. Spoljašnji bazen laži neposredno ispred hotela i zajedno sa morem u pozadini čini prelep prizor.
Arethousa je u blizini aerodroma, ali se buka ne odražava na goste hotela. Sve sobe imaju klima uređaj, sef, TV, mini-bar i balkon/terasu.
Pored bazena nalazi se terasa za sunčanje, kao i bar gde gosti mogu uživati u doručku sa pogledom na more. Tokom dana gosti hotela mogu koristiti bar, bazen, plažu, igraonicu i internet kafe. Hotel se nalazi u mirnom okruženju pa se preporučuje porodicama sa decom i starijim parovima.

Program putovanja

1. dan. Beograd -Samos : Sastanak putnika na aerodromu Beograd dva sata pre poletanja kod šaltera agencije. Prevoz čarter letom ( let traje cca dva sata ). Dolazak na Samos. Transfer do izabranog hotela. Smeštaj u hotel. Hotelske usluge prema programu. Noćenje.
2. - 9. dan Samos : Individualne aktivnosti. Mogućnost fakultativnih izleta i razgledanja.
10. dan Samos - Beograd: Napuštanje soba do 10 h. Transfer do aerodroma, čekiranje i pasoška kontrola. Direktan čarter let do Beograda (AIR SERBIA).

Cena uključuje

 • Besplatan povratni transfer od 1. Gradske skupštine - aerodrom Nikola Tesla ili 2. Kombank arene - aerodrom Nikola Tesla.
 • Avio prevoz čarter letom na relaciji Beograd - Samos - Beograd,
 • Smeštaj u izabranom hotelu na bazi usluge i tipa sobe naznačene u tabeli,
 • Transfer aerodrom - hotel - aerodrom,
 • Usluge predstavnika, troškove organizacije putovanja.

Cena ne uključuje

 • Aerodromske takse u visini od 48.28 EUR ( 15.3 EUR aerodromska taksa Beograd, 22 EUR aerodromska taksa na Samosu, 10 EUR YQ taksa, 0.98 EUR DCV taksa), plaćaju se u agenciji uz aranžman u dinarskoj protivvrednosti; YQ je taksa za poskupljenje goriva, a njena visina zavisiće od devijacije cene goriva i biće objavljivana 2 puta mesečno; DCV je taksa direktorata za razvoj saobraćaja,
 • Deca do 5 godina ne plaćaju grčku taksu
 • Troškovi rezervacija (plaćaju je odrasli i deca) u iznosu od 2.000 RSD
 • Deca do 2 god besplatno
 • Sve navedene takse su podložne promeni i eventualna poskupljenja naplativa su sve do početka putovanja
 • Troškovi fakultativnih izleta , putno zdravstveno osiguranje, individualni troškovi, sve što nije naznačeno pod " ARANŽMAN UKLJUČUJE"

Pronađite nas

Telefon: 011 32 35 505

Fax: 011 33 42 936

Email: office@farostours.rs

PUTUJTE SA NAMA!

Posetite nas

Dečanska 4, 11000 Beograd, Srbija

Mapa

Prijavite se odmah i otkrijte fantastične ponude i uštede!

Ukoliko želite da dobijate obaveštenja od nas, u vezi sa specijalnim ponudama, akcijama i sl., prijavite se na našu listu

Ovaj sajt je informativnog karaktera. Iako se trudimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost odstupanja od važećih informacija.
Molimo Vas da sve informacije proverite i potvrdite direktno u agenciji, putem telefona ili e-mail-a. Hvala Vam na ukazanom poverenju i razumevanju!

© 2018. Sva prava zadržana Faros Tours. Razvoj brenda i softverska rešenja: GSM Solutions