Olimpijska regija - Paralija – Panorama Inn 1*

Odštampaj stranu

Smešten na 100 metara od plaže Katerini u Paraliji, nedavno izgrađen pansion Panorama nudi elegantan bar kraj bazena i mali hidromasažni bazen. Hotel se nalazi u širem centru Paralije i broji 17 soba. Sobe sadrže besplatan bežični internet i sopstven balkon sa pogledom na bazen ili more. LCD TV sa satelitskim kanalima i klima-uređaj standardni su sadržaji soba pansiona Panorama. Sve sobe imaju moderno kupatilo sa hidromasažnom tuš kabinom, toaletnim priborom i fenom za kosu. Pojedine smeštajne jedinice imaju čajnu kuhinju sa plotnama za kuvanje i mini-bar. Američki doručak služi se svakodnevno u delu za ručavanje. U doručku možete uživati i u svojoj sobi. Besplatne ležaljke i suncobrani na raspolaganju su na terasi za sunčanje. Gosti pansiona Panorama takođe imaju pristup privatnom parkingu, koji se nalazi pored hotela. Paralija Katerinis nudi brojne restorane, barove i prodavnice, udaljene svega 50 metara od hotela. Teniski i košarkaški tereni udaljeni su 400 metara. Osoblje recepcije koja radi 24 časa dnevno vam može pružiti informacije o gradu Katerini, udaljenom 6 km.

Program putovanja

  • Prvi dan BEOGRAD-PIJERIJA Dolazak u hotel posle 14h.Usluga prema programu.Noćenje.
  • Drugi dan do predposlednji dan - PIJERIJA Boravak u izabaranom hotelu, po ugovorenoj usluzi. Slobodni dani za odmor I fakultativne izlete. Noćenje.
  • Poslednji dan– PIJERIJA - BEOGRAD Napuštanje hotela do 10h. Kraj programa.

Cena uključuje

  • Smeštaj u hotelu na bazi uplaćene usluge i izabranim brojem noći

Cena ne uključuje

  • Obavezno međunarodno putno osiguranje putnika
  • Individualne troškove i sve nepomenute usluge
  • Organizaciju putovanja

Pronađite nas

Telefon: 011 32 35 505

Fax: 011 33 42 936

Email: office@farostours.rs

PUTUJTE SA NAMA!

Najbolji odmori, garantovano!

Posetite nas

Dečanska 4, 11000 Beograd, Srbija

Mapa

Prijavite se odmah i otkrijte fantastične ponude i uštede!

Ukoliko želite da dobijate obaveštenja od nas, u vezi sa specijalnim ponudama, akcijama i sl., prijavite se na našu listu

Ovaj sajt je informativnog karaktera. Iako se trudimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost odstupanja od važećih informacija.
Molimo Vas da sve informacije proverite i potvrdite direktno u agenciji, putem telefona ili e-mail-a. Hvala Vam na ukazanom poverenju i razumevanju!

© 2015. Sva prava zadržana Faros Tours. Razvoj brenda i softverska rešenja: GSM Solutions