Olimpska regija - Hotel Parthenon Art 3* - Olimpik Bič

Odštampaj stranu

Hotel je udaljen 20 metara od plaže sa finim zlatnim peskom. Poseduje recepciju, mali salon za doručak, terasu sa panoramskim pogledom, restoran i bar, perionicu veša (na zahtev), salu za konferencije, menjačnicu, rent-a-car ili skuter.
Sve sobe su nedavno renovirane i imaju TV, telefon, frižider, radio, sef (iznajmljivanje je na recepciji), klima uređaj (besplatno u julu i avgustu), fen za kosu, kupatilo sa tuš kabinom i balkon.
Postoji mogućnost doplate za večeru: 42 €/po osobi/boravku, pun pansion: 84 €/po osobi/boravku.

Program putovanja

1. dan – Polazak iz Beograda, sa parking u Bloku 42, preko puta “Buvlje pijace” (Novi Beograd – ugao ulica Jurija Gagarina i Antifašističke borbe). Planirani polazak autobusa iz Beograda je u 18:00.  Noćna vožnja sa kraćim pauzama radi odmora. Orijentaciona vremena pauza su: Velika Plana (restoran Mekdonalds) – 19:15 ili u slučaju nepredviđenih okolnosti Ćuprija (Eko pumpa) – 20:20 (u trajanju od oko 15 minuta) i motel Predejane – 22:20 (u trajanju od oko 40 minuta). Nastavak putovanja ka Grčkoj, sa kraćim zaustavljanjima radi graničnih formalnosti.
2. dan – dolazak u mesto boravka je predviđen u prepodnevnim časovima. Smeštaj u uplaćenom smeštajnom objektu (ulazak u sobe posle 14 časova).
3.- 8. dan – boravak na bazi ugovorene usluge i ugovorenog broja dana.
9. dan – napuštanje objekta do 09 do 12 časova po lokalnom vremenu u zavisnosti od smeštajnog objekta. Polazak autobusa je u kasnim popodnevnim satima (sa mesta dolaska) u zavisnosti od vremena dolaska nove grupe, a u skladu sa Zakonom o bezbednosti saobraćaja na putevima. O tačnom vremenu povratka možete se informisati kod predstavnika agencije na destinaciji. Vožnja ka Srbiji sa kraćim pauzama radi odmora i graničnih formalnosti.
10. dan – Dolazak na mesto polaska u jutarnjim časovima.

Cena uključuje

  • Prevoz autobusom turističke klase (visokopodni – klima, audio i video oprema) na ugovorenoj destinaciji sa pratiocem grupe,
  • Smeštaj i ishrana na bazi izabrane usluge u izabranom objektu i smeštajnoj jedinici,
  • Usluge predstavnika agencije na destinaciji,
  • Troškovi organizacije turističkog putovanja.

Cena ne uključuje

  • Međunarodno putno zdravstveno osiguranje (cene osiguranja nisu poznate u vreme objavljivanja Programa i dostupne su u agenciji) - preporučujemo,
  • Osiguranje od otkaza turistickog putovanja zbog bolesti ili drugog razloga (smrt bliskog srodnika i nesreca) - preporučujemo,
  • Osiguranje od kradje prtljaga tokom turistickog putovanja - preporučujemo,
  • Osiguranje na ime troskova pomoci i povratka sa turistickog putovanja - preporučujemo,
  • Troškovi fakultativnih izleta,
  • Individualni troškovi.

Pronađite nas

Telefon: 011 32 35 505

Fax: 011 33 42 936

Email: office@farostours.rs

PUTUJTE SA NAMA!

Posetite nas

Dečanska 4, 11000 Beograd, Srbija

Mapa

Prijavite se odmah i otkrijte fantastične ponude i uštede!

Ukoliko želite da dobijate obaveštenja od nas, u vezi sa specijalnim ponudama, akcijama i sl., prijavite se na našu listu

Ovaj sajt je informativnog karaktera. Iako se trudimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost odstupanja od važećih informacija.
Molimo Vas da sve informacije proverite i potvrdite direktno u agenciji, putem telefona ili e-mail-a. Hvala Vam na ukazanom poverenju i razumevanju!

© 2018. Sva prava zadržana Faros Tours. Razvoj brenda i softverska rešenja: GSM Solutions