Lefkada - Ponti Beach 2*

Odštampaj stranu

Hotel Ponti Beach je smešten u Vasilikiju, na 100 metara od najbliže plaže, čuvene među surferima. Restorani i kafići udaljeni su 50 metara. Popularna plaža Vasiliki udaljena je 2 km od objekta. Aerodrom u Prevezi udaljen je 55 km. Plaža Porto Kaciki udaljena je 30 minuta vožnje.
Pored toga nudi elegantno uređene sobe sa sopstvenim balkonom s kog se pruža pogled na more, planinu ili vrt. Klimatizovane sobe hotela Ponti Beach poseduju flat-screen TV i mini-frižider. Svaka sadrži sopstveno kupatilo sa kadom ili tušem.
U ponudi ima otvoreni bazen i restoran. U hotelskom restoranu služe se jela mediteranske kuhinje pripremljena od svežih sastojaka. Ponuda bara uključuje koktele, kafu i druga pića u kojima možete uživati na nameštenoj terasi sa koje se pruža pogled na more. Na raspolaganju su besplatan bežični internet i besplatan parking.

Program putovanja

  • Prvi dan SRBIJA - LEFKADA Dolazak u hotel posle 14h.Usluga prema programu.Noćenje.
  • Drugi dan do poslednji dan – LEFKADA Boravak u izabaranom hotelu, po ugovorenoj usluzi. Slobodni dani za odmor I fakultativne izlete. Noćenje.
  • Poslednji dan–LEFKADA Napuštanje hotela do 10h. Kraj programa.

Cena uključuje

  • Smeštaj u hotelu na bazi uplaćene usluge i izabranim brojem noći

Cena ne uključuje

  • Obavezno međunarodno putno osiguranje putnika
  • Individualne troškove i sve nepomenute usluge
  • Organizaciju putovanja

Pronađite nas

Telefon: 011 32 35 505

Fax: 011 33 42 936

Email: office@farostours.rs

PUTUJTE SA NAMA!

Posetite nas

Dečanska 4, 11000 Beograd, Srbija

Mapa

Prijavite se odmah i otkrijte fantastične ponude i uštede!

Ukoliko želite da dobijate obaveštenja od nas, u vezi sa specijalnim ponudama, akcijama i sl., prijavite se na našu listu

Ovaj sajt je informativnog karaktera. Iako se trudimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost odstupanja od važećih informacija.
Molimo Vas da sve informacije proverite i potvrdite direktno u agenciji, putem telefona ili e-mail-a. Hvala Vam na ukazanom poverenju i razumevanju!

© 2018. Sva prava zadržana Faros Tours. Razvoj brenda i softverska rešenja: GSM Solutions