Krit - Zorbas Apartments 2* Hanja

Odštampaj stranu

Objekat Zorbas je udaljen 11 km od aerodroma i samo 14 km od grada Hanje. U blizini hotela gosti mogu posetiti istorijske i arheološke znamenitosti. Ovaj apart-hotel je smešten na nekoliko koraka od plaže, na posedu površine 30 000 m². Nalazi se odmah iznad poluostrva Akrotiri, gde je sniman čuveni film Grk Zorba.
U ponudi su sobe sa samostalan boravak sa besplatnim bežičnim internetom i nameštenom terasom. Tradicionalno uređeni studiji i apartmani u objektu Zorbas obuhvataju pogled na Kritsko more. Svaka smeštajna jedinica uključuje dobro opremljenu čajnu kuhinju sa mikrotalasnom pećnicom i frižiderom. Gostima su takođe na raspolaganju LCD TV sa satelitskim kanalima, sef, fen za kosu i pribor za peglanje. Apartmani sadrže i kamin.
Objekat takođe raspolaže igralištem, teniskim terenom i velikim bazenom sa morskom vodom. Osvežavajući koktel i mediteranska jela pripremljena od svežih sastojaka služe se u bar-restoranu pored bazena, odakle se pruža pogled na more. Za najmlađe goste obezbeđen je dečji bazen, dok se večeri sa tradicionalnim kritskim plesom mogu organizovati u prostoru pored bazena. Na raspolaganju je i šahovski sto na otvorenom.

Program putovanja

 • Prvi dan – BEOGRAD – KRIT
  Sastanak učesnika putovanja na aerodromu Beograd, kod šaltera agencije, 2 sata pre poletanja aviona, preuzimanje dokumentacije za put. Čekiranje za let i pasoška kontrola, direktan čarter let do Krita (Air Serbia). Po sletanju, pasoška kontrola, preuzimanje prtljaga i transfer do izabranog smeštaja. Smeštaj na bazi izabrane usluge.
 • Drugi do poslednjeg dana - KRIT
  Individualne aktivnosti. Mogućnost fakultativnih izleta i razgledanja.
 • Poslednji dan KRIT – BEOGRAD
  Napuštanje soba do 10h. Transfer do aerodroma, čekiranje i pasoška kontrola. Direktan čarter let do Beograda (Air Serbia).

Cena uključuje

 • Avio prevoz čarter letom na relaciji Beograd - Krit - Beograd,
 • Smeštaj u izabranom hotelu na bazi usluge i tipa sobe naznačene u tabeli,
 • Transfer aerodrom - hotel - aerodrom,
 • Lokalni transfer do i od aerodroma,
 • Usluge predstavnika, troškove organizacije putovanja.

Cena ne uključuje

 • Aerodromske takse u visini od 38.28 EUR ( 15.3 EUR aerodromska taksa Beograd, 22 EUR aerodromska taksa na Kritu, 0.98 EUR DCV taksa) , plaćaju se u agenciji uz aranžman u dinarskoj protivvrednosti,   
 • Dinarski deo aranžmana (plaćaju je odrasli i deca) u iznosu od 2000 DIN                                   
 • Sigurnosna taksa za dete od 0-2 god je 25 EUR plaća se u agenciji uz aranžman u dinarskoj protivvrednosti                                                                              
 • Taksa za poskupljenje goriva YQ 15 EUR, plaćaju je deca I odrasli. Plaća se u agenciji uz aranžman.                                                                              
 • Sve navedene takse su podložne promeni i eventualna poskupljenja naplativa su sve do početka putovanja.
 • Troškovi fakultativnih izleta , putno zdravstveno osiguranje, individualni troškovi, sve što nije naznaceno pod " ARANŽMAN UKLJUČUJE"     

Pronađite nas

Telefon: 011 32 35 505

Fax: 011 33 42 936

Email: office@farostours.rs

PUTUJTE SA NAMA!

Posetite nas

Dečanska 4, 11000 Beograd, Srbija

Mapa

Prijavite se odmah i otkrijte fantastične ponude i uštede!

Ukoliko želite da dobijate obaveštenja od nas, u vezi sa specijalnim ponudama, akcijama i sl., prijavite se na našu listu

Ovaj sajt je informativnog karaktera. Iako se trudimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost odstupanja od važećih informacija.
Molimo Vas da sve informacije proverite i potvrdite direktno u agenciji, putem telefona ili e-mail-a. Hvala Vam na ukazanom poverenju i razumevanju!

© 2018. Sva prava zadržana Faros Tours. Razvoj brenda i softverska rešenja: GSM Solutions