Krit - Grand Holiday Resort 4* Hersonisos

Odštampaj stranu

Hotel Grand Holiday Resort se nalazi u privilegovanoj lokaciji, u blizini kosmopolitskog grada Heraklion, glavnog grada ostrva. On pruža usluge po najvišim svetskim standardima za nezaboravan odmor na ostrvu Kritu. Hotel se nalazi 25 km istočno od međunarodnog aerodroma Heraklion i 2,5 km od Hersonisosa na severnoj obali Krita, 300 m od plaže. 

Hotel sadrži TV kutak, prodavnicu nakita, minimarket, rent-a-car, Wi-Fi internet, pravoslavna crkva, parking, servis za pranje veša, wellness centar, 4 bazena, igraonica, glavni restoran, a la carte, picerija, lobi bar, vino bar, bazen. Glavni restoran Dionisos i a-la carte koji nudi mediteransku i internacionalnu kuhinju. 

Grand Holiday vas poziva da uživate u aktivnostima na otvorenom, kao što su teniski tereni, odbojka na pesku, mali fudbal, bilijar i šah. Hotel nudi gostima bazen za odrasle, bazen za decu i bebe i zatvoreni bazen koji se greje. Kompleks Englesko selo nudi korisnicima tri otvorena bazena, gde možete uživati u mnogobrojnim aktivnostima: glavni bazen idealan za kupanje, bazen za one koji žele malo relaksacije, dečjem bazenu posebno dizajniran sa toboganima za zabavu. Sve ovo je okruženo terasama sa ležaljkama i suncobranima.

SPA i opuštanje Grand Hotel & Wellness Aromatiko svojim gostima nudi mogućnost da se opuste. Mnoštvo tretmana za zdravlje i lepotu su dizajnirani da zadovolje individualne želje. Lekari su obučeni i iskusni i u stanju su da obezbede relaksirajuće iskustvo u jedinstvenoj i prijateljskoj atmosferi. Svi tretmani su testirani i svi proizvodi su pažljivo odabrani.

Hotel ima nekoliko soba sa sadržajima kao što su: standard bungalov: sastoji se od dnevne sobe, spavaće sobe i kupatila površine 27 m² koja ima klima uređaj, direktnu telefonska linija, frižider, SAT TV, fen za kosu i sef; superior soba 30 m²: Dnevni boravak, spavaća soba i kupatilo, namešten elegantno sa klimom, telefonom sa direktnim biranjem, frižider, SAT ​​TV, fen, kupatilo, sef i pristup internetu; porodična soba 35 m²: glavna spavaća soba i spavaća soba za decu sa dva ležaja, klima uređaj, telefon sa direktnom linijom, fen, sef, krevetac za bebe, TV za decu sa posebnim kanalima za njih.

Program putovanja

11 dana – 9 noći  Polasci utorkom: 14.06., 05.07., 26.07., 16.08. i 06.09.2016. godine

Prvi dan -  Sastanak grupe na aerodromu «Nikola Tesla» dva sata pre predviđenog poletanja aviona. Predviđeno poletanje aviona za Heraklion letom A3 4245 oko 03.30h. Posluženje u avionu. Planirano sletanje u Heraklion (po lokalnom vremenu) oko 06.15h. Transfer do hotela. Slobodno vreme. Smeštaj u hotel prema pravilima hotela. Večera i noćenje.

Drugi – deveti dan Boravak u hotelu na bazi izabrane usluge.

Deseti dan - Doručak i napuštanje hotela u navedeno vreme u odnosu na informaciju našeg predstavnika i prema hotelskim pravilima. Slobodno vreme. Transfer do aerodroma u večernjim satima.

Jedanaesti dan - Predviđeno poletanje (po lokalnom vremenu) za Beograd letom A3 4244 je oko 01.30h. Let za Beograd. Posluženje u avionu. Sletanje u Beograd predviđeno oko 02.30h.

12 dana – 10 noći  Polasci petkom: 14.06., 15.07., 05.08., 26.08. i 16.09.2016. godine

Prvi dan - Sastanak grupe na aerodromu «Nikola Tesla» dva sata pre predviđenog poletanja aviona. Predviđeno poletanje aviona za Heraklion letom A3 4245 oko 03.30h. Posluženje u avionu. Planirano sletanje u Heraklion (po lokalnom vremenu) oko 06.15h. Transfer do hotela. Slobodno vreme. Smeštaj u hotel prema pravilima hotela. Večera i noćenje.

Drugi – deseti dan Boravak u hotelu na bazi izabrane usluge.

Jedanaesti dan - Doručak i napuštanje hotela u navedeno vreme u odnosu na informaciju našeg predstavnika i prema hotelskim pravilima. Slobodno vreme. Transfer do aerodroma u večernjim satima.

Dvanaesti dan - Predviđeno poletanje (po lokalnom vremenu) za Beograd letom A3 4244 je oko 01.30h. Let za Beograd. Posluženje u avionu. Sletanje u Beograd predviđeno oko 02.30h.

Cena uključuje

 • Avio prevoz - carter let, avionom Airbus 320 na relaciji Beograd – Heraklion – Beograd,
 • Usluga povratnog transfera na relaciji aerodrom – hotel - Aerodrom,
 • Usluga smeštaja i pratećih usluga u izabranom hotelu, na bazi izabranog broja noćenja,
 • Usluge predstavnika organizatora putovanja ili predstavnika inopartnera na destinaciji,
 • Troškovi organizacije putovanja.

Cena ne uključuje

 • Avio takse koje u trenutku objavljivanja programa iznose EUR 44,5 (EUR 15,52 taksa aerodroma Nikola Tesla i oko EUR 22,00 taksa aerodroma u Heraklionu, EUR 6,00 sigurnosna taksa avio kompanije, RF EUR 0,98 naknada za unapređenje vazdušnog saobraćaja republike Srbije), koje ne plaćaju deca od 0 do 2 godine i YQ taksu za gorivo trenutno EUR 0,00 (aviokompanijska doplata za gorivo u slučaju poskupljenja goriva. Visina iznosa doplate za gorivo zavisiće od poskupljenja cene goriva pred realizaciju leta u odnosu na ugovorenu ) - koje se plaćaju u agenciji uz aranžman, najkasnije 10 dana pred put (plaćaju se u dinarskoj protivvrednosti - takse su podložne promenama i ne mogu se platiti u ratama),
 • Troškovi rezervacije i administrativni troškovi EUR 50,00,
 • Međunarodno putno zdravstveno osiguranje (cene osiguranja nisu poznate u vreme objavljivanja Programa i bice dostupne u agenciji).
 • Osiguranje od otkaza turističkog putovanja (preporučujemo). Osiguranje od krađe ili oštećenja prtljaga (preporucujemo). Osiguranje na ime troškova pomoći i povratka sa turističkog putovanja (preporučujemo),
 • Troškovi fakultativnih izleta u organizaciji inopartnera (prijavljivanje i plaćanje izleta se vrši na licu mesta bez odgovornosti organizatora putovanja ili predstavnika organizatora putovanja za kvalitet i cenu),
 • Individualni i dodatni hotelski troškovi.

Pronađite nas

Telefon: 011 32 35 505

Fax: 011 33 42 936

Email: office@farostours.rs

PUTUJTE SA NAMA!

Posetite nas

Dečanska 4, 11000 Beograd, Srbija

Mapa

Prijavite se odmah i otkrijte fantastične ponude i uštede!

Ukoliko želite da dobijate obaveštenja od nas, u vezi sa specijalnim ponudama, akcijama i sl., prijavite se na našu listu

Ovaj sajt je informativnog karaktera. Iako se trudimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost odstupanja od važećih informacija.
Molimo Vas da sve informacije proverite i potvrdite direktno u agenciji, putem telefona ili e-mail-a. Hvala Vam na ukazanom poverenju i razumevanju!

© 2018. Sva prava zadržana Faros Tours. Razvoj brenda i softverska rešenja: GSM Solutions