Kipar- Salamis Bay Conti 4*

Odštampaj stranu

Hotel ima 517 soba (361 u glavnoj zgradi, 44 su vile, 25 klub sobe i 87 je u park delu).

Gostima su na raspolaganju glavni restoran “Selcuk“,à la carte restoran, barovi (“Lobby“, “Club Saluna“, “Vitamin“, “Salamis Club“).

Za decu su tu razni animacioni sadržaji i bazen sa toboganima.

Plaća se: čuvanje dece.

Hotel ima svoju peščanu plažu. Korišćenje suncobrana, ležaljki i dušeka na plaži i bazenu se ne naplaćuje. Peškiri se preuzimaju uz karticu, koja se dobija na recepciji.

Hrana i piće

Usluga je na bazi polupansiona – doručak  i večera (samoposluživanje, izbor više jela) ili All Inclusivekoncepta: doručak, kasni doručak, ručak, večera i ponoćna čorba (samoposluživanje, izbor više jela), lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, užine u određenom delu dana u nekom od barova, posluženje čaja.

Standardna soba/Vila: balkon ili terasa, satelitska TV, muzički kanali, sef, klima uređaj, kupatilo sa kadom ili tušem, fen za kosu, tepih ili parket.

Plaća se: telefon, mini bar (prvo punjenje besplatno, ostalih dana je samo voda uključena u cenu), Wi-Fi internet.

Spa & Wellness

Tursko kupatilo, sauna, jacuzzi, zatvoreni bazen (sa odvojenim delom za decu)

Plaća se: Spa centar, masaže

Sport i zabava

Raznovrsne dnevne i noćne animacije, aqua park (sa 4 tobogana), fitness centar, teniski teren, stoni tenis, pikado, šah, boćanje, aerobik.

Plaća se: oprema za tenis i osvetljenje terena, stoni fudbal, bilijar, video igrice, diskoteka

Ostali sadržaji

Otvoreni i zatvoreni bazen.

Plaća se: Wi-Fi internet, lekar na poziv, iznajmljivanje automobila i bicikala, pranje veša, room service (24h), fax, telefon, Casino, shuttle bus (3 puta dnevno) do centra Famaguste, super market, butik i prodavnica nakita.

NAPOMENA

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

Cena uključuje

PROGRAM PUTOVANJA 7, 10, 11, 14 NOĆENJA – PAKET ARANŽMANI OD 29.05.2016.

1. DANBEOGRAD – LARNAKA
Sastanak putnika na aerodromu “Nikola Tesla” u Beogradu ispred šaltera agencije dva (2) sata pre poletanja aviona. Sletanje u Larnaku. Transfer autobusom sa aerodroma do izabranog hotela. Smeštaj. Noćenje.
 

2 – 7, 10, 11 i 14. DAN

KIRENIJA, FAMAGUSTA, AJA NAPA, PROTARAS, LARNAKA, LIMASOL ILI PAFOS
Doručak. Boravak u hotelu na bazi izabrane i plaćene usluge. Vreme predviđeno za odmor, individualne aktivnosti i fakultativne izlete. Noćenje.
 

POSLEDNJI

(8,11,12 i 15) DAN

LARNAKA – BEOGRAD
Doručak ili lanč paket  (u slučaju ranijeg leta).  Slobodno vreme do napuštanja soba (12 h) ili do dogovorenog polaska na transfer. Transfer do aerodroma. Let za Beograd. Kraj programa.

 

Cena ne uključuje

  • Avio prevoz redovnom linijom WizzAir-a na relaciji Beograd – Larnaka – Beograd.
  • Ručni prtljag dimenzija do 56x45x25cm do 10 kg
  • 1 komad čekiranog prtljaga po putniku do 32 kg
  • Transfer aerodrom – hotel – aerodrom
  • 7, 10, 11 ili 14 noćenja na bazi izabrane usluge u hotelu, prema rezervisanom i uplaćenom aranžmanu
  • Usluge predstavnika na Kipru (na Severnom Kipru predstavnik govori srpski jezik, a na Južnom Kipru predstavnik govori srpski, engleski ili nemački jezik u zavisnosti od mesta i perioda boravka)*
  • Troškove organizacije putovanja

Pronađite nas

Telefon: 011 32 35 505

Fax: 011 33 42 936

Email: office@farostours.rs

PUTUJTE SA NAMA!

Posetite nas

Dečanska 4, 11000 Beograd, Srbija

Mapa

Prijavite se odmah i otkrijte fantastične ponude i uštede!

Ukoliko želite da dobijate obaveštenja od nas, u vezi sa specijalnim ponudama, akcijama i sl., prijavite se na našu listu

Ovaj sajt je informativnog karaktera. Iako se trudimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost odstupanja od važećih informacija.
Molimo Vas da sve informacije proverite i potvrdite direktno u agenciji, putem telefona ili e-mail-a. Hvala Vam na ukazanom poverenju i razumevanju!

© 2018. Sva prava zadržana Faros Tours. Razvoj brenda i softverska rešenja: GSM Solutions