Kipar- Dome Beach 5*

Odštampaj stranu

Hotel poseduje ukupno 205 soba (158 standardnih, 37 Family soba, 5 Junior apartmana i 5 Junior apartmana sa privatnim bazenom), “Cerinia“ glavni restoran, italijanski restoran, “Mykonos“ (grčka taverna koja je na obali) i “Sakura“ (japanski restoran pored mora). Tu je i “Thalassa“ restoran u kom se služe užine, piće, a po želji gosta, postoji i à la carte menu. Takođe, gosti mogu uživati u mnogim barovima (“Onyx“ bar, “Bliss beach“ bar, “Thalassa pool“ bar, “Fresh lounge“ bar i “Zephyros“ lobby bar)

Za decu tu je igraonica, igralište i dečiji bazen.

Hotel se nalazi na javnoj peščanoj plaži. Korišćenje suncobrana i ležaljki je besplatno oko bazena i na travi, a na samoj plaži se plaća.

Hrana i piće

Hotel pruža uslugu Premium All Inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje, izbor više jela), lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, užine. Obroci se služe u restoranu “Cerinia“, u kojem postoji i à la carte meni, specijalni meni sa sladoledima, meni za vegetarijance.

Plaćaju se: uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, premium pića, flaširana pića, sokovi od svežeg voća i ostalo van koncepta, po hotelskim pravilima.

Standardna soba: klima uređaj, satelitska TV, radio, kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen za kosu, aparat za brijanje. Sve sobe imaju balkon ili terasu.

Plaća se: sef, telefon, Wi-Fi internet, mini bar.

Spa & Wellness

Spa centar, parno kupatilo, jacuzzi, sauna

 

Bazeni (otvoreni, zatvoreni i dečiji), dnevne i večernje animacije, TV soba, teretana, igraonica, teren za mali fudbal i košarku, odbojka na plaži, parking.

Plaća se: rent-a-car, taxi, servis za pranje i peglanje, room service, sala za konferencije, suvenirnica, prodavnice, nemotorizovani i motorizovani sportovi na vodi, teniski teren, bilijar, lekar na poziv, Wi-Fi internet, menjačnica.

Program putovanja

PROGRAM PUTOVANJA 7, 10, 11, 14 NOĆENJA – PAKET ARANŽMANI OD 29.05.2016.

1. DANBEOGRAD – LARNAKA
Sastanak putnika na aerodromu “Nikola Tesla” u Beogradu ispred šaltera agencije dva (2) sata pre poletanja aviona. Sletanje u Larnaku. Transfer autobusom sa aerodroma do izabranog hotela. Smeštaj. Noćenje.
 

2 – 7, 10, 11 i 14. DAN

KIRENIJA, FAMAGUSTA, AJA NAPA, PROTARAS, LARNAKA, LIMASOL ILI PAFOS
Doručak. Boravak u hotelu na bazi izabrane i plaćene usluge. Vreme predviđeno za odmor, individualne aktivnosti i fakultativne izlete. Noćenje.
 

POSLEDNJI

(8,11,12 i 15) DAN

LARNAKA – BEOGRAD
Doručak ili lanč paket  (u slučaju ranijeg leta).  Slobodno vreme do napuštanja soba (12 h) ili do dogovorenog polaska na transfer. Transfer do aerodroma. Let za Beograd. Kraj programa.

 

Cena uključuje

 • Avio prevoz redovnom linijom WizzAir-a na relaciji Beograd – Larnaka – Beograd.
 • Ručni prtljag dimenzija do 56x45x25cm do 10 kg
 • 1 komad čekiranog prtljaga po putniku do 32 kg
 • Transfer aerodrom – hotel – aerodrom
 • 7, 10, 11 ili 14 noćenja na bazi izabrane usluge u hotelu, prema rezervisanom i uplaćenom aranžmanu
 • Usluge predstavnika na Kipru (na Severnom Kipru predstavnik govori srpski jezik, a na Južnom Kipru predstavnik govori srpski, engleski ili nemački jezik u zavisnosti od mesta i perioda boravka)*
 • Troškove organizacije putovanja

Cena ne uključuje

 • Avio takse trenutno 48€, (ukupno 17€ taksa aerodroma Nikola Tesla, 19€ taksa aerodroma Larnaka, kao i YQ taksa trenutno 12€YQ taksa je promenljiva i povećava se u slučaju povećanja cene goriva pred realizaciju leta). Sve takse se plaćaju u agenciji uz aranžman, najkasnije 15 dana pred put u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu  Banke Intesa, podložne su promenama i ne mogu se platiti u ratama. Takse važe za odrasle i decu stariju od 2 godine.
 • Deca do 2 godine plaćaju 79€, nemaju mesto u avionu, ni sopstveni ležaj u hotelu
 • Dinarski deo u iznosu od 3.000,00 dinara koji važi uz cenovnik (plaćaju odrasli i deca starija od 2 godine)
 • Putno zdravstveno osiguranje
 • Ostale neugovorene usluge
 • Fakultativne izlete
 • Individualne troškove

Pronađite nas

Telefon: 011 32 35 505

Fax: 011 33 42 936

Email: office@farostours.rs

PUTUJTE SA NAMA!

Posetite nas

Dečanska 4, 11000 Beograd, Srbija

Mapa

Prijavite se odmah i otkrijte fantastične ponude i uštede!

Ukoliko želite da dobijate obaveštenja od nas, u vezi sa specijalnim ponudama, akcijama i sl., prijavite se na našu listu

Ovaj sajt je informativnog karaktera. Iako se trudimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost odstupanja od važećih informacija.
Molimo Vas da sve informacije proverite i potvrdite direktno u agenciji, putem telefona ili e-mail-a. Hvala Vam na ukazanom poverenju i razumevanju!

© 2018. Sva prava zadržana Faros Tours. Razvoj brenda i softverska rešenja: GSM Solutions