Belek - Rixos Premium 5*

Odštampaj stranu

Lokacija: Hotel se nalazi na 50 km od centra Antalije i na 40 km od antalijskog aerodroma. Hotel poseduje sopstvenu peščanu plažu dužine 1000 m. Smeštaj: Izgrađen je 2005. godine i prostire se na 405.000 m2. Hotel raspolaže sa ukupno 769 soba i apartmana. Sve sobe i apartmani imaju klima uređaj, fen, telefon, plazma TV, sef, minibar, ogledalo za šminkanje, ogrtač i papuče, kao i balkon. Sadržaji: Glavni restoran, 11 A ’la carte restorana, 11 barova, food court (niz fast-food restorana), šoping-ulica (unutar hotela), otvoreni bazen i zatvoreni bazen sa tri tobogana, akvapark (Troy aquapark – 25.000 m2), Rixy-klub za decu sa animacijom, tinejdž-klub, igralište, igralište na plaži, fitnes centar, SPA centar, internet, noćni klub, hamam, sauna, đakuzi, bioskop. Dodatno se naplaćuju VIP sauna, kompjuterske igre i konzole, internet café, segway, tarot, hobi centar, SPA i Welness centar, frozer, fotografisanje, pranje i peglanje veša, telefoniranje i slanje faksova, doktor, radnje u okviru hotela, čuvanje dece. Od spotrskog i zabavnog sadržaja hotel ima: teniske terene, skvoš teren, stoni tenis, odbojka na plaži, fudbal, odbojka, košarka, pikado, aerobik, vaterpolo, streljaštvo, streličarstvo, boćanje, joga i pilates, surf (uz dozvolu), kanuing, slobodno penjanje, žurka u belom, dnevne i večernje animacije. Dodatno se naplaćuju časovi tenisa, teniska oprema, bilijar, motorizovani sportovi na vodi, časovi ronjenja, kuglanje, jahanje, fudbalski teren, korišćenje golf terena, delfin šou u okviru akvaparka. Usluga: All Inclusive. Ležaljke, suncobrani i peškiri dostupni su na plaži i pored bazena, bez nadoknade. All inclusive koncept: U cenu su uključeni doručak, ručak, večera (sve švedski sto), čaj i kolači, sladoled. Dodatno se naplaćuju VSOP konjaci, uvozni šampanjac, premium alkoholna pića, posebna vina i cigare, nargile, duvan, večera na jezeru, maksibar u sobi.

Program putovanja

Prvi dan Beograd – Antalija/ Belek Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla 2 sata pred predviđeno poletanje aviona. Obrok u avionu. Dolazak na aerodrom u Antaliji. Transfer do hotela. Smeštaj u hotel prema hotelskim pravilima, noćenje.

Drugi do pretposlednjeg dana - Antalija/ Belek Boravak u hotelu na osnovu izabrane usluge, vreme za odmor i fakultativne programe.

Poslednji dan – Antalija/ Belek – Beograd   Napuštanje hotela i transfer do aerodroma u Antaliji. Obrok u avionu. Dolazak na aerodrom Beograd. Kraj programa.

Cena uključuje

 • Avio prevoz na relaciji Beograd-Antalija–Beograd kompanijom AIR SERBIA
 • Prevoz prtljaga: 20 kg po osobi.
 • Noćenje u standardnim dvokrevetnim sobama u izabranom hotelu na bazi navedene usluge.
 • Transfere aerodrom – hotel – aerodrom, klimatizovanim autobusima ili minibusevima.
 • Usluge predstavnika agencije.
 • Troškove organizacije putovanja.
 • Deca starija od dve godine koja po hotelskim pravilima borave besplatno u hotelima plaćaju samo avio kartu i transfere, kao i aerodromske takse, imaju svoje sedište u avionu i koriste zajednički ležaj u hotelskoj sobi sa dve odrasle osobe.

Cena ne uključuje

 • Sve avio takse iznose 32 € (aerodrom Nikola Tesla 17 €, aerodrom u Antaliji 15 €).
 • Visina iznosa doplate za gorivo ( YQ taksa trenutno 0 €) zavisiće od aktuelne cene goriva pred realizaciju leta.
 • Dinarski deo aranžmana u iznosu od 1000 RSD po osobi. Plaćaju odrasli i deca starija od 2 godine.
 • Takse su podložne promenama i ne mogu se platiti u ratama.
 • Doplate za sobe sa pogledom na more, porodične sobe, itd..
 • Dobrovoljno putno zdravstveno osiguranje (nije obavezno ali toplo preporučujemo).
 • Fakultativne izlete koje u Antalijskoj regiji organizuje naš ino-partner.
 • Deca do dve godine plaćaju samo aerodromsku taksu 25 €, nemaju svoje sedište u avionu i autobusu, kao ni ležaj u hotelu, a imaju ishranu u hotelu.

Pronađite nas

Telefon: 011 32 35 505

Fax: 011 33 42 936

Email: office@farostours.rs

PUTUJTE SA NAMA!

Posetite nas

Dečanska 4, 11000 Beograd, Srbija

Mapa

Prijavite se odmah i otkrijte fantastične ponude i uštede!

Ukoliko želite da dobijate obaveštenja od nas, u vezi sa specijalnim ponudama, akcijama i sl., prijavite se na našu listu

Ovaj sajt je informativnog karaktera. Iako se trudimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost odstupanja od važećih informacija.
Molimo Vas da sve informacije proverite i potvrdite direktno u agenciji, putem telefona ili e-mail-a. Hvala Vam na ukazanom poverenju i razumevanju!

© 2018. Sva prava zadržana Faros Tours. Razvoj brenda i softverska rešenja: GSM Solutions