Belek - MAXX ROYAL BELEK GOLF & SPA 5*

Odštampaj stranu

Lokacija:Hotel je udaljen 35 km od aerodroma u Antaliji, 45 km od grada, a na samoj obali mora. Sagrađen je 2010. godine i zauzima površinu od 105.000 m2. Nalazi se na sopstvenoj peščanoj plaži. Ležaljke, suncobrani i dušeci su besplatni za goste hotela. Sobe: Hotel se sastoji od glavne zgrade sa 8 spratova, Terrace zgrade sa 5 spratova, šestospratne Maldivi vile, i 24 dvospratne Albatross vile, a ima i tzv. predsedničke vile. U glavnoj zgradi ukupno ima 250 apartmana (za max 3 osobe, površine 80 m2), 29 dvosobnih porodičnih apartmana (površine 100 m2, za boravak max 4 osobe), 10 Laguna apartmana (površine su 135 m2, za boravak max 5 osoba), 8 Royal apartmana – postoje 2 različita tipa ( površine 100 m2, za boravak max 3 osobe) ili drugi tip (za max 5 osoba, površine 170 m2) i postoji Kraljevski apartman, za max 5 osoba, površine 220 m2. Terrace zgrada (sa sobama sa pogledom na vrt ili bazen), ima 100 dvosobnih Terrace apartmana, za max 4 osobe, površine 100 m2. Ima 6 jednosobnih Maldives vila, s pogledom na more, za max 3 osobe, površine 80 m2, zatim Albatross ville za max 9 osoba površine 630 m2. Svaka soba ima kupatilo, centralni klima uređaj, mini bar (dopunjuje se dnevno), TV, telefon, sef, internet pristup – besplatan, fen za kosu, balkon. Hotelski sadržaj:glavni restoran, 4 a la carte restorana (italijanski, francuski, riblji, sa jelima dalekog istoka), vegetarijanski restoran, dijetetski, 15 barova, 4 snack restorana, unutrašnji bazen, 5 bazena, dečiji bazen, SPA centar, doktor, prodavnice, sale za sastanke, tursko kupatilo, sauna, teretana, aerobik, odbojka na plaži, košarka, animacioni program, 3 sale za konferencije, teniski tereni, stoni tenis, bioskop, mini klub, dečiji meni, mini disko, dadilja (plaća se). Plaća se: iznajmljivanje teniskih reketa, osvetljenje teniskih terena, bilijar, kuglanje, internet kafe, časovi ronjenja, sportovi na vodi.

Program putovanja

1. Prvi dan Beograd – Kemer/ Antalija/ Belek
Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla 2 sata pred predviđeno poletanje aviona. Obrok u avionu. Dolazak na aerodrom u Antaliji. Transfer do hotela u Kemeru. Smeštaj u hotel prema hotelskim pravilima, noćenje.
2. Drugi do pretposlednjeg dana - Kemer/ Antalija/ Belek
Boravak u hotelu na osnovu izabrane usluge, vreme za odmor i fakultativne programe.
3. Poslednji dan – Kemer/ Antalija/ Belek – Beograd
Napuštanje hotela i transfer do aerodroma u Antaliji. Obrok u avionu. Dolazak na aerodrom Beograd. Kraj programa.

Cena uključuje

• Avio prevoz na relaciji Beograd-Antalija–Beograd kompanijom AIR SERBIA
• Prevoz prtljaga: 20 kg po osobi.
• Noćenje u standardnim dvokrevetnim sobama u izabranom hotelu na bazi navedene usluge.
• Transfere aerodrom – hotel – aerodrom, klimatizovanim autobusima ili minibusevima.
• Usluge predstavnika agencije.
• Troškove organizacije putovanja.
• Deca starija od dve godine koja po hotelskim pravilima borave besplatno u hotelima plaćaju samo avio kartu i transfere, kao i aerodromske takse, imaju svoje sedište u avionu i koriste zajednički ležaj u hotelskoj sobi sa dve odrasle osobe.

Cena ne uključuje

• Sve avio takse iznose 32 € (aerodrom Nikola Tesla 17 €, aerodrom u Antaliji 15 €).
• Visina iznosa doplate za gorivo ( YQ taksa trenutno 0 €) zavisiće od aktuelne cene goriva pred realizaciju leta.
• Dinarski deo aranžmana u iznosu od 1000 RSD po osobi. Plaćaju odrasli I deca starija od 2 godine.
• Takse su podložne promenama i ne mogu se platiti u ratama.
• Doplate za sobe sa pogledom na more, porodične sobe, itd..
• Dobrovoljno putno zdravstveno osiguranje (nije obavezno ali toplo preporučujemo).
• Fakultativne izlete koje u Antalijskoj regiji organizuje naš ino-partner.
• Deca do dve godine plaćaju samo aerodromsku taksu 25 €, nemaju svoje sedište u avionu i autobusu, kao ni ležaj u hotelu, a imaju ishranu u hotelu.

Pronađite nas

Telefon: 011 32 35 505

Fax: 011 33 42 936

Email: office@farostours.rs

PUTUJTE SA NAMA!

Posetite nas

Dečanska 4, 11000 Beograd, Srbija

Mapa

Prijavite se odmah i otkrijte fantastične ponude i uštede!

Ukoliko želite da dobijate obaveštenja od nas, u vezi sa specijalnim ponudama, akcijama i sl., prijavite se na našu listu

Ovaj sajt je informativnog karaktera. Iako se trudimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost odstupanja od važećih informacija.
Molimo Vas da sve informacije proverite i potvrdite direktno u agenciji, putem telefona ili e-mail-a. Hvala Vam na ukazanom poverenju i razumevanju!

© 2018. Sva prava zadržana Faros Tours. Razvoj brenda i softverska rešenja: GSM Solutions