Belek - KAYA PALAZZO GOLF RESORT 5*

Odštampaj stranu

Lokacija: Hotel se nalazi 27 km od aerodroma u Antaliji i 35 km od centra Antalije, na samoj obali mora. Zauzima površinu od 210.000 m2. Hotel ima sopstvenu, peščano – šljunkovitu plažu i bar na plaži. Ležaljke, suncobrani i dušeci za plažu su besplatni za goste hotela, kao i peškiri. Sobe: Hotel se sastoji iz glavne zgrade i bungalova. Glavna zgrada raspolaže sa: 309 superior soba (max 2+2 osobe, 39-41 m2), 88 dvosobnih suite soba (max 3+1 osoba, 79 m2), 25 terrace suite sea view soba (max 3+1 osoba, 65 m2), 43 dublex family suite sobe (max 4+2 osobe, 108 m2), 18 Palazzo suite sea view soba ( max 3+1 osoba , 108 m2). Bungalow deo raspolaže sa: 45 superior garden soba (max 2+2 osobe, 45 m2), 95 suite garden soba (max 3+1 osoba, 69 m2). Postoji i deo sa vilama deo u kome se nalaze vile sa sopstvenim bazenima (max 5+1, 630 m2). Svaka soba ima: kupatilo sa tuš kabinom, sef (besplatno), fen, TV, telefon, centralni klima uređaj, mini bar (voda – besplatno), bežični internet (besplatno), balkon ili terasa. Hotelski sadržaj: glavni restoran, dijetetski i vegetarijanski meni, 6 a la carte restorana (italijanski, libanski, roštilj, azijski, inernacionalni i morski plodovi – plaća se uz rezervaciju), 4 bazena, 9 barova, SPA centar, sala za konferencije, masaža (plaća se), mini fudbal, mini golf, stoni tenis, sportovi na vodi, muzika uživo, golf (plaća se), akvabik, aerobik, bilijar (plaća se), animacioni program, motorni i bezmotorni sportovi na vodi, košarka, akvapark (7 tobogana za odrasle i 2 za decu), teretana, odbojka na plaži, teniski teren (plaća se), sauna, parno kupatilo, tursko kupatilo, diskoteka, meni za decu u restoranu, 2 bazena za decu, mini klub.

Program putovanja

 1. Prvi dan Beograd – Kemer/ Antalija/ Belek
Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla 2 sata pred predviđeno poletanje aviona. Obrok u avionu. Dolazak na aerodrom u Antaliji. Transfer do hotela u Kemeru. Smeštaj u hotel prema hotelskim pravilima, noćenje.
2. Drugi do pretposlednjeg dana - Kemer/ Antalija/ Belek
Boravak u hotelu na osnovu izabrane usluge, vreme za odmor i fakultativne programe.
3. Poslednji dan – Kemer/ Antalija/ Belek – Beograd
Napuštanje hotela i transfer do aerodroma u Antaliji. Obrok u avionu. Dolazak na aerodrom Beograd. Kraj programa.

Cena uključuje

• Avio prevoz na relaciji Beograd-Antalija–Beograd kompanijom AIR SERBIA
• Prevoz prtljaga: 20 kg po osobi.
• Noćenje u standardnim dvokrevetnim sobama u izabranom hotelu na bazi navedene usluge.
• Transfere aerodrom – hotel – aerodrom, klimatizovanim autobusima ili minibusevima.
• Usluge predstavnika agencije.
• Troškove organizacije putovanja.
• Deca starija od dve godine koja po hotelskim pravilima borave besplatno u hotelima plaćaju samo avio kartu i transfere, kao i aerodromske takse, imaju svoje sedište u avionu i koriste zajednički ležaj u hotelskoj sobi sa dve odrasle osobe.

Cena ne uključuje

• Sve avio takse iznose 32 € (aerodrom Nikola Tesla 17 €, aerodrom u Antaliji 15 €).
• Visina iznosa doplate za gorivo ( YQ taksa trenutno 0 €) zavisiće od aktuelne cene goriva pred realizaciju leta.
• Dinarski deo aranžmana u iznosu od 1000 RSD po osobi. Plaćaju odrasli I deca starija od 2 godine.
• Takse su podložne promenama i ne mogu se platiti u ratama.
• Doplate za sobe sa pogledom na more, porodične sobe, itd..
• Dobrovoljno putno zdravstveno osiguranje (nije obavezno ali toplo preporučujemo).
• Fakultativne izlete koje u Antalijskoj regiji organizuje naš ino-partner.
• Deca do dve godine plaćaju samo aerodromsku taksu 25 €, nemaju svoje sedište u avionu i autobusu, kao ni ležaj u hotelu, a imaju ishranu u hotelu.

Pronađite nas

Telefon: 011 32 35 505

Fax: 011 33 42 936

Email: office@farostours.rs

PUTUJTE SA NAMA!

Posetite nas

Dečanska 4, 11000 Beograd, Srbija

Mapa

Prijavite se odmah i otkrijte fantastične ponude i uštede!

Ukoliko želite da dobijate obaveštenja od nas, u vezi sa specijalnim ponudama, akcijama i sl., prijavite se na našu listu

Ovaj sajt je informativnog karaktera. Iako se trudimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost odstupanja od važećih informacija.
Molimo Vas da sve informacije proverite i potvrdite direktno u agenciji, putem telefona ili e-mail-a. Hvala Vam na ukazanom poverenju i razumevanju!

© 2018. Sva prava zadržana Faros Tours. Razvoj brenda i softverska rešenja: GSM Solutions