BELEK - IC SANTAI FAMILY RESORT 5*

Odštampaj stranu

Lokacija: Belek, Kadriye, na svojoj plaži. 1,5 km od centra Kadriye, 7 km od centra Beleka, 40 km od centra Antalije i 30 km od aerodroma Antalija. Smeštaj: Hotel je renoviran 2012. godine. Hotel ukupno ima 464 sobe od kojih: 385 standardnih soba, 4 porodične sobe i 4 kraljevska apartmana. Ostalo su junior, senior i deluxe vile.Standardna soba: balkon, tepih, mini bar, sef, satelitska TV sa muzičkim kanalima, direktan telefon, kada, fen, centralna klima, bademantil, papuče. Porodične sobe se sastoje od dnevne i dve spavaće sobe. Plaća se room service. Sadržaji: Hotel ima glavni restoran „Jasmine“, 6 A ‘la carte restorana (Cavalli, Canton, Casa Mexicana, Sushi, Fes Turk, Green Fish), 5 barova, diskoteku, Sunset Snack Bar, IC cafe. Za decu tu je „IC Kid’s Club“, dečji bazeni, akva park bazen sa toboganima, park prirode, igralište, igraonica, dečji restoran. Pušenje nije dozvoljeno u zatvorenim prostorima. Alkohol se ne služi mlađima od 18 godina. Od ostalih sadržaja hotel nudi: tursko kupatilo (Hamam), sauna, parno kupatilo, glavni otvoreni bazen, relaks bazen, bazen sa animacijama, bazen sa toboganima, 2 dečija bazena, tobogani, internet i wireless internet 30 min dnevno, dnevne i večernje animacije i programi, diskoteka, tenis, stoni tenis, skvoš, odbojka na plaži, kanu i surf uz licencu, mini fudbal, mini golf, fitness centar, gimnastika, step, streljaštvo, boćanje, pikado, vaterpolo, aerobik. Plaća se: internet i wireless internet, video igrice, bilijar, teniski teren uveče, svi vodeni sportovi, masaže, piling, SPA i tretmani nege lica i tela, terapije, doktor, frizer, servis za pranje i peglanje veša, hemijsko čišćenje, telefon, faks, foto radnja, rent-a-car, šoping centar (butik, koža, juvelir, mini market, suveniri…), sale za sastanke i konferencije, čuvanje dece. Usluga: Ultra All Inclusive. Suncobrani, ležaljke i dušeci se ne plaćaju. All inclusive koncept: Švedski sto u glavnom restoranu: doručak, kasni doručak, ručak, večera i ponoćni obroci, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, dijetalni i dečji bife, roštilj, pecivo, turske palačinke u raznim delovima hotela u različito doba dana, sladoled od 15 do 17 h, jednom nedeljno A la carte restoran uz prethodnu rezervaciju. Plaćaju se: A ‘la carte restoran (obavezna rezervacija dan ranije), uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, premium pića, flaširana pića, sokovi od svežeg voća i ostalo van koncepta.

Program putovanja

1. Prvi dan Beograd – Kemer/ Antalija/ Belek
Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla 2 sata pred predviđeno poletanje aviona. Obrok u avionu. Dolazak na aerodrom u Antaliji. Transfer do hotela u Kemeru. Smeštaj u hotel prema hotelskim pravilima, noćenje.
2. Drugi do pretposlednjeg dana - Kemer/ Antalija/ Belek
Boravak u hotelu na osnovu izabrane usluge, vreme za odmor i fakultativne programe.
3. Poslednji dan – Kemer/ Antalija/ Belek – Beograd
Napuštanje hotela i transfer do aerodroma u Antaliji. Obrok u avionu. Dolazak na aerodrom Beograd. Kraj programa.

Cena uključuje

• Avio prevoz na relaciji Beograd-Antalija–Beograd kompanijom AIR SERBIA
• Prevoz prtljaga: 20 kg po osobi.
• Noćenje u standardnim dvokrevetnim sobama u izabranom hotelu na bazi navedene usluge.
• Transfere aerodrom – hotel – aerodrom, klimatizovanim autobusima ili minibusevima.
• Usluge predstavnika agencije.
• Troškove organizacije putovanja.
• Deca starija od dve godine koja po hotelskim pravilima borave besplatno u hotelima plaćaju samo avio kartu i transfere, kao i aerodromske takse, imaju svoje sedište u avionu i koriste zajednički ležaj u hotelskoj sobi sa dve odrasle osobe.

Cena ne uključuje

• Sve avio takse iznose 32 € (aerodrom Nikola Tesla 17 €, aerodrom u Antaliji 15 €).
• Visina iznosa doplate za gorivo ( YQ taksa trenutno 0 €) zavisiće od aktuelne cene goriva pred realizaciju leta.
• Dinarski deo aranžmana u iznosu od 1000 RSD po osobi. Plaćaju odrasli I deca starija od 2 godine.
• Takse su podložne promenama i ne mogu se platiti u ratama.
• Doplate za sobe sa pogledom na more, porodične sobe, itd..
• Dobrovoljno putno zdravstveno osiguranje (nije obavezno ali toplo preporučujemo).
• Fakultativne izlete koje u Antalijskoj regiji organizuje naš ino-partner.
• Deca do dve godine plaćaju samo aerodromsku taksu 25 €, nemaju svoje sedište u avionu i autobusu, kao ni ležaj u hotelu, a imaju ishranu u hotelu.

Pronađite nas

Telefon: 011 32 35 505

Fax: 011 33 42 936

Email: office@farostours.rs

PUTUJTE SA NAMA!

Posetite nas

Dečanska 4, 11000 Beograd, Srbija

Mapa

Prijavite se odmah i otkrijte fantastične ponude i uštede!

Ukoliko želite da dobijate obaveštenja od nas, u vezi sa specijalnim ponudama, akcijama i sl., prijavite se na našu listu

Ovaj sajt je informativnog karaktera. Iako se trudimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost odstupanja od važećih informacija.
Molimo Vas da sve informacije proverite i potvrdite direktno u agenciji, putem telefona ili e-mail-a. Hvala Vam na ukazanom poverenju i razumevanju!

© 2018. Sva prava zadržana Faros Tours. Razvoj brenda i softverska rešenja: GSM Solutions