Antalija - Sherwood Breezes Resort 5*

Odštampaj stranu

Hotel je udaljen 10 kilometara od aerodroma u Antaliji, oko 12 kilometara od centra Antalije i nalazi se na samoj obali mora. Sagrađen je 2005. godine, i zauzima površinu od 33.000 m2. Ima glavnu zgradu na 9 spratova u kojoj se nalaze sve smeštajne jedinice. Plaža je peščana i mogu je koristiti samo gosti hotela. Hotel ima bar na plaži. Ležaljke, suncobrani, dušeci i peškiri za plažu su besplatni za goste hotela. Sobe: Hotel raspolaže sa 258 standardnih soba (od kojih su 4 za osobe sa posebnim potrebama površine 29 m2, max 2+2 osobe), 6 honeymoon jacuzzi soba (površine 46 m2, za max 2 osobe), 55 dvosobnih connection family soba (površine 57 m2, za max 4 osobe), 30 dvosobnih junior family soba (površine 35 m2, za maksimum 4 osobe). Svaka soba ima kupatilo, fen za susenje kose, centralni klima uređaj, telefon, TV, mini bar, sef, balkon, room servis. Hotelski sadržaji: Recepcija, glavni restoran, 2 A la carte resotorana (turski, italijanski), internet kafe, 7 barova, spa centar, 5 spoljašnjih bazena, unutrašnji bazen, šoping centar, 8 vodenih tobogana, doktor, 5 konferencijskih sala, tursko i parno kupatilo, sauna, teretana, aerobik, odbojka na plaži, košarka, stoni tenis, pikado, mini fudbal, 2 teniska terena, muzika uživo, animaconi program, diskoteka, dečiji meni, dečiji bazen sa 3 mala tobogana, igralište, mini disko, dečiji klub za decu uzrasta od 5 do 12 godina, dečiji automobili, dadilja (uz doplatu). Plaća se: masaža, bilijar, sportovi na vodi, časovi tenisa i ronjenja.

Program putovanja

Prvi dan Beograd – Antalija   Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla 2 sata pred predviđeno poletanje aviona. Obrok u avionu. Dolazak na aerodrom u Antaliji. Transfer do hotela. Smeštaj u hotel prema hotelskim pravilima, noćenje.

Drugi do pretposlednjeg dana - Antalija Boravak u hotelu na osnovu izabrane usluge, vreme za odmor i fakultativne programe.

Poslednji dan – Antalija – Beograd   Napuštanje hotela i transfer do aerodroma u Antaliji. Obrok u avionu. Dolazak na aerodrom Beograd. Kraj programa.

 

Cena uključuje

 • Avio prevoz na relaciji Beograd-Antalija–Beograd kompanijom AIR SERBIA
 • Prevoz prtljaga: 20 kg po osobi.
 • Noćenje u standardnim dvokrevetnim sobama u izabranom hotelu na bazi navedene usluge.
 • Transfere aerodrom – hotel – aerodrom, klimatizovanim autobusima ili minibusevima.
 • Usluge predstavnika agencije.
 • Troškove organizacije putovanja.
 • Deca starija od dve godine koja po hotelskim pravilima borave besplatno u hotelima plaćaju samo avio kartu i transfere, kao i aerodromske takse, imaju svoje sedište u avionu i koriste zajednički ležaj u hotelskoj sobi sa dve odrasle osobe.

Cena ne uključuje

 • Sve avio takse iznose 32 € (aerodrom Nikola Tesla 17 €, aerodrom u Antaliji 15 €).
 • Visina iznosa doplate za gorivo ( YQ taksa trenutno 0 €) zavisiće od aktuelne cene goriva pred realizaciju leta.
 • Dinarski deo aranžmana u iznosu od 1000 RSD po osobi. Plaćaju odrasli i deca starija od 2 godine.
 • Takse su podložne promenama i ne mogu se platiti u ratama.
 • Doplate za sobe sa pogledom na more, porodične sobe, itd..
 • Dobrovoljno putno zdravstveno osiguranje (nije obavezno ali toplo preporučujemo).
 • Fakultativne izlete koje u Antalijskoj regiji organizuje naš ino-partner.
 • Deca do dve godine plaćaju samo aerodromsku taksu 25 €, nemaju svoje sedište u avionu i autobusu, kao ni ležaj u hotelu, a imaju ishranu u hotelu.

Pronađite nas

Telefon: 011 32 35 505

Fax: 011 33 42 936

Email: office@farostours.rs

PUTUJTE SA NAMA!

Posetite nas

Dečanska 4, 11000 Beograd, Srbija

Mapa

Prijavite se odmah i otkrijte fantastične ponude i uštede!

Ukoliko želite da dobijate obaveštenja od nas, u vezi sa specijalnim ponudama, akcijama i sl., prijavite se na našu listu

Ovaj sajt je informativnog karaktera. Iako se trudimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost odstupanja od važećih informacija.
Molimo Vas da sve informacije proverite i potvrdite direktno u agenciji, putem telefona ili e-mail-a. Hvala Vam na ukazanom poverenju i razumevanju!

© 2018. Sva prava zadržana Faros Tours. Razvoj brenda i softverska rešenja: GSM Solutions