Antalija - Concorde De Luxe Resort 5*

Odštampaj stranu

Hotel je udaljen 10 km od aerodroma u Antaliji i 16 km od centra Antalije.Sagrađen je 2005 godine na površini od 62 000 m2.Na svojoj pešcanoj plaži (Lara). Sobe: Hotel rasplaže sa standardnim de-luxe sobama (kompletno opremljene sa mogucnošcu pogleda na bazen ili baštu), sobe -pogled na more, duplex sa pogledom na more su smeštene na sedmom spratu, opremljene su sa dva kreveta, kupatilo, balkon, satelitska tv, dok gornja soba je opremljena sa francuskim krevetom, kupatilom i satelitskom tv. Junior de-luxe suite sadrži spavaću sobu odvojenu od dnevne, soba ima kupatilo, tv, mini bar, garnituru, tuš kabinu, sve junior de-luxe suite imaju pogled na more ili baštu. Family de-luxe suite ima spavaću sobu, dnevnu sobu + dečija spavaca soba odvojena kliznim vratima, kupatilo, tv, mini bar, telefon i tuš kabinu. Grand de-luxe suite smeštene su na kraju hotela, sadrži dve spavaće sobe, dnevnu sobu i dva kupatila.Royal suite je sa spavaćom sobom, privatnom kancelarijom kompletno opremljenom,dnevna soba i trpezarija sa kuhinjom. Sobe za osobe sa posebnim potrebama uređene su kao i standardne sobe samo sto je tuš kabina i wc uređen prema posebnim potrebama. Sve od navedenih soba imaju fen, telefon, satelitsku tv, mini bar, sef, balkon i sve sobe imaju tepihe. Hotelski sadržaji: Hotel raspolaže sa teniskim terenima, kuglanom, bilijar, 4 a-la-carte restorana (aziski, italijanski, tradicionalni turski, mediteranski). Spa centar, masaža, animacioni programi, tobogani.Od zabavnih sadržaja za veče izdvajamo muziku uživo, večernji show i program kreiran radi animacije.Hotel takođe ima predivno uređene zelene površine.

Program putovanja

 Prvi dan Beograd – Antalija   Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla 2 sata pred predviđeno poletanje aviona. Obrok u avionu. Dolazak na aerodrom u Antaliji. Transfer do hotela. Smeštaj u hotel prema hotelskim pravilima, noćenje.

Drugi do pretposlednjeg dana - Antalija Boravak u hotelu na osnovu izabrane usluge, vreme za odmor i fakultativne programe.

Poslednji dan – Antalija – Beograd   Napuštanje hotela i transfer do aerodroma u Antaliji. Obrok u avionu. Dolazak na aerodrom Beograd. Kraj programa.

Cena uključuje

 • Avio prevoz na relaciji Beograd-Antalija–Beograd kompanijom AIR SERBIA
 • Prevoz prtljaga: 20 kg po osobi.
 • Noćenje u standardnim dvokrevetnim sobama u izabranom hotelu na bazi navedene usluge.
 • Transfere aerodrom – hotel – aerodrom, klimatizovanim autobusima ili minibusevima.
 • Usluge predstavnika agencije.
 • Troškove organizacije putovanja.
 • Deca starija od dve godine koja po hotelskim pravilima borave besplatno u hotelima plaćaju samo avio kartu i transfere, kao i aerodromske takse, imaju svoje sedište u avionu i koriste zajednički ležaj u hotelskoj sobi sa dve odrasle osobe.

Cena ne uključuje

 • Sve avio takse iznose 32 € (aerodrom Nikola Tesla 17 €, aerodrom u Antaliji 15 €).
 • Visina iznosa doplate za gorivo ( YQ taksa trenutno 0 €) zavisiće od aktuelne cene goriva pred realizaciju leta.
 • Dinarski deo aranžmana u iznosu od 1000 RSD po osobi. Plaćaju odrasli i deca starija od 2 godine.
 • Takse su podložne promenama i ne mogu se platiti u ratama.
 • Doplate za sobe sa pogledom na more, porodične sobe, itd..
 • Dobrovoljno putno zdravstveno osiguranje (nije obavezno ali toplo preporučujemo).
 • Fakultativne izlete koje u Antalijskoj regiji organizuje naš ino-partner.
 • Deca do dve godine plaćaju samo aerodromsku taksu 25 €, nemaju svoje sedište u avionu i autobusu, kao ni ležaj u hotelu, a imaju ishranu u hotelu.

Pronađite nas

Telefon: 011 32 35 505

Fax: 011 33 42 936

Email: office@farostours.rs

PUTUJTE SA NAMA!

Posetite nas

Dečanska 4, 11000 Beograd, Srbija

Mapa

Prijavite se odmah i otkrijte fantastične ponude i uštede!

Ukoliko želite da dobijate obaveštenja od nas, u vezi sa specijalnim ponudama, akcijama i sl., prijavite se na našu listu

Ovaj sajt je informativnog karaktera. Iako se trudimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost odstupanja od važećih informacija.
Molimo Vas da sve informacije proverite i potvrdite direktno u agenciji, putem telefona ili e-mail-a. Hvala Vam na ukazanom poverenju i razumevanju!

© 2018. Sva prava zadržana Faros Tours. Razvoj brenda i softverska rešenja: GSM Solutions