Alanja - Titan Garden 4*

Odštampaj stranu

Hoteli Titan Select i Titan Garden funkcionišu kao celina, i pružaju čitav niz usluga i pogodnosti koje biste inače očekivali od hotela sa pet zvezda. Utisak o visokom kvalitetu soba i sportskih i drugih sadržaja dodatno pojačava toplina i profesionalnost celokupnog osoblja. Lokacija: Hotel se nalazi na 250m od plaže, u mestu Konakli, na 12km od centra Alanje, 120km od centra Antalije i 110km od antalijskog aerodroma. Smeštaj: Hotel raspolaže sa ukupno 276 soba i apartmana. Sve sobe imaju klimu, satelitsku TV, telefon, fen, sef, minibar i balkon. Upotreba sefa se dodatno naplaćuje. Sadržaji: Restoran, 3 bara, bazen, akva park, tursko kupatilo, fitnes centar, bežični internet u predvorju, mini-klub za decu, igralište, mini-disko. Dodatno se naplaćuju frizer, pranje, peglanje i hemijsko čišćenje veša, diskoteka, kozmetički tretmani, masaže, internet, telefoniranje i slanje faksova, igranje na konzolama za igru, doktor i kupovina u hotelskim radnjama. Sport i zabava: Odbojka na plaži, aerobik, 4 teniska terena (u sestrinskom hotelu Titan Garden), stoni tenis, pikado, dnevne i večernje animacije. Dodatno se naplaćuju bilijar, motorizovani sportovi na vodi, škola ronjenja. Usluga: All Inclusive All Inclusive koncept: Doručak, kasni doručak, ručak, večera (sve švedski sto), kafa, užina, ponoćna supa i lokalna pića (10:00-00:00). Dodatno se naplaćuju turska moka kafa, flaširana pića i sveže ceđeni sokovi. Plaža i napomene: Hotel se nalazi na 250m od plaže. Ležaljke, suncobrani i peškiri dostupni su na plaži i pored bazena. Ležaljke i suncobrani se ne naplaćuju, dok za peškire za plažu i dušeke za ležaljke postoji doplata.

Program putovanja

Prvi dan Beograd – Antalija  Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla 2 sata pred predviđeno poletanje aviona. Obrok u avionu. Dolazak na aerodrom u Antaliji. Transfer do hotela. Smeštaj u hotel prema hotelskim pravilima, noćenje.

Drugi do pretposlednjeg dana - Alanja/ Side Boravak u hotelu na osnovu izabrane usluge, vreme za odmor i fakultativne programe.

Poslednji dan – Antalija – Beograd   Napuštanje hotela i transfer do aerodroma u Antaliji. Obrok u avionu. Dolazak na aerodrom Beograd. Kraj programa.

Cena uključuje

 • Avio prevoz na relaciji Beograd-Antalija–Beograd kompanijom AIR SERBIA
 • Prevoz prtljaga: 20 kg po osobi.
 • Noćenje u standardnim dvokrevetnim sobama u izabranom hotelu na bazi navedene usluge.
 • Transfere aerodrom – hotel – aerodrom, klimatizovanim autobusima ili minibusevima.
 • Usluge predstavnika agencije.
 • Troškove organizacije putovanja.
 • Deca starija od dve godine koja po hotelskim pravilima borave besplatno u hotelima plaćaju samo avio kartu i transfere, kao i aerodromske takse, imaju svoje sedište u avionu i koriste zajednički ležaj u hotelskoj sobi sa dve odrasle osobe.

Cena ne uključuje

 • Sve avio takse iznose 32 € (aerodrom Nikola Tesla 17 €, aerodrom u Antaliji 15 €).
 • Visina iznosa doplate za gorivo ( YQ taksa trenutno 0 €) zavisiće od aktuelne cene goriva pred realizaciju leta.
 • Dinarski deo aranžmana u iznosu od 1000 RSD po osobi. Plaćaju odrasli i deca starija od 2 godine.
 • Takse su podložne promenama i ne mogu se platiti u ratama.
 • Doplate za sobe sa pogledom na more, porodične sobe, itd..
 • Dobrovoljno putno zdravstveno osiguranje (nije obavezno ali toplo preporučujemo).
 • Fakultativne izlete koje u Antalijskoj regiji organizuje naš ino-partner.
 • Deca do dve godine plaćaju samo aerodromsku taksu 25 €, nemaju svoje sedište u avionu i autobusu, kao ni ležaj u hotelu, a imaju ishranu u hotelu.

Pronađite nas

Telefon: 011 32 35 505

Fax: 011 33 42 936

Email: office@farostours.rs

PUTUJTE SA NAMA!

Posetite nas

Dečanska 4, 11000 Beograd, Srbija

Mapa

Prijavite se odmah i otkrijte fantastične ponude i uštede!

Ukoliko želite da dobijate obaveštenja od nas, u vezi sa specijalnim ponudama, akcijama i sl., prijavite se na našu listu

Ovaj sajt je informativnog karaktera. Iako se trudimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost odstupanja od važećih informacija.
Molimo Vas da sve informacije proverite i potvrdite direktno u agenciji, putem telefona ili e-mail-a. Hvala Vam na ukazanom poverenju i razumevanju!

© 2018. Sva prava zadržana Faros Tours. Razvoj brenda i softverska rešenja: GSM Solutions