Alanja - Q Premium Resort 5*

Odštampaj stranu

Hotel Q Premium Resort se nalazi na samoj obali mora, 30 km od Alanje i 85 km od aerodroma Antalija, sagrađen je 2011. godine i zauzima površinu od 17.000 m2. Plaža: sopstvena, peščano – šljunkovita. Ležaljke, suncobrani, dušeci i peškiri su besplatni za goste hotela. Bar na plaži. Hotel raspolaže sa 350 soba. Ima 283 standardne sobe (30 m², max 2+1 pax), 50 family soba (35 m², 2+2 pax, dve spavaće sobe povezane vratima , kupatilo), 17 jacuzzi soba (30 m², max. 2+1 pax, sa jacuzzi-jem na terasi). Sve sobe su moderno dekorisane i imaju kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, centralnu klimu, direktnu telefonsku liniju, mini bar (bezalkoholna pića i voda se svakodnevno dopunjuju), sef, SAT TV i muzičke kanale, pristup internetu, tepih, balkon ili terasu. Hotelski sadržaji: Glavni restoran, A ’la Carte restorani (turski, italijanski, meksički, morski), lobi bar, irski pab, bar pored bazena i na plaži, snek bar, disko bar, vitamin bar, tursko kupatilo (hamam), sauna, fitness centar, 2 spoljašnja bazena, dečiji bazen, unutrašnji bazen i unutrašnji dečiji bazen, aqua park sa 2 tobogana, stoni tenis, animacije i programi, bežični internet, parking. Posebno se plaćaju: lekar, čuvanje dece, pranje veša i hemijsko čišćenje, telefon, fax, internet, igrice, frizer, tržni centar, rent a car.

Program putovanja

Prvi dan Beograd – Antalija   Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla 2 sata pred predviđeno poletanje aviona. Obrok u avionu. Dolazak na aerodrom u Antaliji. Transfer do hotela. Smeštaj u hotel prema hotelskim pravilima, noćenje.

Drugi do pretposlednjeg dana - Alanja/ Side Boravak u hotelu na osnovu izabrane usluge, vreme za odmor i fakultativne programe.

Poslednji dan – Antalija – Beograd   Napuštanje hotela i transfer do aerodroma u Antaliji. Obrok u avionu. Dolazak na aerodrom Beograd. Kraj programa.

Cena uključuje

 • Avio prevoz na relaciji Beograd-Antalija–Beograd kompanijom AIR SERBIA
 • Prevoz prtljaga: 20 kg po osobi.
 • Noćenje u standardnim dvokrevetnim sobama u izabranom hotelu na bazi navedene usluge.
 • Transfere aerodrom – hotel – aerodrom, klimatizovanim autobusima ili minibusevima.
 • Usluge predstavnika agencije.
 • Troškove organizacije putovanja.
 • Deca starija od dve godine koja po hotelskim pravilima borave besplatno u hotelima plaćaju samo avio kartu i transfere, kao i aerodromske takse, imaju svoje sedište u avionu i koriste zajednički ležaj u hotelskoj sobi sa dve odrasle osobe.

Cena ne uključuje

 • Sve avio takse iznose 32 € (aerodrom Nikola Tesla 17 €, aerodrom u Antaliji 15 €).
 • Visina iznosa doplate za gorivo ( YQ taksa trenutno 0 €) zavisiće od aktuelne cene goriva pred realizaciju leta.
 • Dinarski deo aranžmana u iznosu od 1000 RSD po osobi. Plaćaju odrasli i deca starija od 2 godine.
 • Takse su podložne promenama i ne mogu se platiti u ratama.
 • Doplate za sobe sa pogledom na more, porodične sobe, itd..
 • Dobrovoljno putno zdravstveno osiguranje (nije obavezno ali toplo preporučujemo).
 • Fakultativne izlete koje u Antalijskoj regiji organizuje naš ino-partner.
 • Deca do dve godine plaćaju samo aerodromsku taksu 25 €, nemaju svoje sedište u avionu i autobusu, kao ni ležaj u hotelu, a imaju ishranu u hotelu.

Pronađite nas

Telefon: 011 32 35 505

Fax: 011 33 42 936

Email: office@farostours.rs

PUTUJTE SA NAMA!

Posetite nas

Dečanska 4, 11000 Beograd, Srbija

Mapa

Prijavite se odmah i otkrijte fantastične ponude i uštede!

Ukoliko želite da dobijate obaveštenja od nas, u vezi sa specijalnim ponudama, akcijama i sl., prijavite se na našu listu

Ovaj sajt je informativnog karaktera. Iako se trudimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost odstupanja od važećih informacija.
Molimo Vas da sve informacije proverite i potvrdite direktno u agenciji, putem telefona ili e-mail-a. Hvala Vam na ukazanom poverenju i razumevanju!

© 2018. Sva prava zadržana Faros Tours. Razvoj brenda i softverska rešenja: GSM Solutions