Alanja - Mukaranas Spa Resort 5*

Odštampaj stranu

Hotel Mukarnas nudi moderne i luksuzno opremljene sobe, luksuzni ambijent i vrhunski SPA centar, kombinujući sve što je neophodno za potpuni užitak na Vašem odmoru. Lokacija: Hotel se nalazi na samoj plaži, u mestu Okurdžalar, na 32 Km od centra Alanje, 100km od centra Antalije i 90km od antalijskog aerodroma. Hotel je izgrađen 2007 godine i prostire se na površini od 30.000m2. Smeštaj:Hotel raspolaže sa ukupno 420 soba i apartmana. Sve sobe imaju centralnu klimu, satelitsku TV, telefon, fen, sef, bade-mantil i minibar. Sadržaji: Glavni restoran, 4 A’la carte restorana, 7 barova, 4 bazena, akva park sa 4 tobogana, 2 turska kupatila, 2 saune, parno kupatilo, finsko kupatilo, đakuzi, fitnes centar, diskoteka, otvoreni bioskop, sobe za igre i zabavu,bežični internet u predvorju i sobama, mini-klub za decu, igralište, luna park, dečiji bioskop. Dodatno se naplaćuju masaže i tretmani u SPA centru, pranje, peglanje i hemijsko čišćenje veša, kozmetički tretmani, internet cafe, telefoniranje i slanje faksova, doktor i kupovina u hotelskim radnjama. Sport i zabava: Aerobik, gimnastika, bilijar, step, odbojka na plaži, odbojka, košarka, tenis, mini golf, skvoš, stoni fudbal, stoni tenis, vaterpolo, streljaštvo, dnevne i večernje animacije. Dodatno se plaćaju kuglanje, motorizovani sportovi na vodi i noćni termini na teniskom terenu. Usluga: Ultra All Inclusive All Inclusive koncept: Doručak, kasni doručak, ručak, večera (sve švedski sto), čaj i kafa, peciva, sladoled, voće, šećerna vuna, gözleme (turske palačinke), domaća i neka uvozna pića. Dodatno se naplaćaju flaširana i neka uvozna pića. Plaža i napomene: Hotel se nalazi na samoj plaži. Ležaljke, suncobrani i peškiri dostupni su na plaži i pored bazena, bez nadoknade.

Program putovanja

Prvi dan Beograd – Antalija   Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla 2 sata pred predviđeno poletanje aviona. Obrok u avionu. Dolazak na aerodrom u Antaliji. Transfer do hotela. Smeštaj u hotel prema hotelskim pravilima, noćenje.

Drugi do pretposlednjeg dana - Alanja/ Side Boravak u hotelu na osnovu izabrane usluge, vreme za odmor i fakultativne programe.

Poslednji dan – Antalija – Beograd   Napuštanje hotela i transfer do aerodroma u Antaliji. Obrok u avionu. Dolazak na aerodrom Beograd. Kraj programa.

Cena uključuje

 • Avio prevoz na relaciji Beograd-Antalija–Beograd kompanijom AIR SERBIA
 • Prevoz prtljaga: 20 kg po osobi.
 • Noćenje u standardnim dvokrevetnim sobama u izabranom hotelu na bazi navedene usluge.
 • Transfere aerodrom – hotel – aerodrom, klimatizovanim autobusima ili minibusevima.
 • Usluge predstavnika agencije.
 • Troškove organizacije putovanja.
 • Deca starija od dve godine koja po hotelskim pravilima borave besplatno u hotelima plaćaju samo avio kartu i transfere, kao i aerodromske takse, imaju svoje sedište u avionu i koriste zajednički ležaj u hotelskoj sobi sa dve odrasle osobe.

Cena ne uključuje

 • Sve avio takse iznose 32 € (aerodrom Nikola Tesla 17 €, aerodrom u Antaliji 15 €).
 • Visina iznosa doplate za gorivo ( YQ taksa trenutno 0 €) zavisiće od aktuelne cene goriva pred realizaciju leta.
 • Dinarski deo aranžmana u iznosu od 1000 RSD po osobi. Plaćaju odrasli i deca starija od 2 godine.
 • Takse su podložne promenama i ne mogu se platiti u ratama.
 • Doplate za sobe sa pogledom na more, porodične sobe, itd..
 • Dobrovoljno putno zdravstveno osiguranje (nije obavezno ali toplo preporučujemo).
 • Fakultativne izlete koje u Antalijskoj regiji organizuje naš ino-partner.
 • Deca do dve godine plaćaju samo aerodromsku taksu 25 €, nemaju svoje sedište u avionu i autobusu, kao ni ležaj u hotelu, a imaju ishranu u hotelu.

Pronađite nas

Telefon: 011 32 35 505

Fax: 011 33 42 936

Email: office@farostours.rs

PUTUJTE SA NAMA!

Posetite nas

Dečanska 4, 11000 Beograd, Srbija

Mapa

Prijavite se odmah i otkrijte fantastične ponude i uštede!

Ukoliko želite da dobijate obaveštenja od nas, u vezi sa specijalnim ponudama, akcijama i sl., prijavite se na našu listu

Ovaj sajt je informativnog karaktera. Iako se trudimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost odstupanja od važećih informacija.
Molimo Vas da sve informacije proverite i potvrdite direktno u agenciji, putem telefona ili e-mail-a. Hvala Vam na ukazanom poverenju i razumevanju!

© 2018. Sva prava zadržana Faros Tours. Razvoj brenda i softverska rešenja: GSM Solutions