Alanja - Long Beach Resort & Spa 5*

Odštampaj stranu

Hotel se nalazi 90 km od aerodroma u Antaliji, 20 km od centra Alanje. Sagradjen je 2006. godine i prostire se na površini od 75.000 m2. Hotel je udaljen 50 m od sopstvene peščano-šljunkovite plaže (do koje se stiže podzemnim prolazom). Bar na plaži. Korišcenje ležaljki, peškira, suncobarana i dušeka je besplatno za goste hotela. Hotel se sastoji iz glavne zgrade (sa 7 spratova) i 12 dvospratnih vila sa ukupno 554 standardnih soba (namenjenih za boravak max 2 + 2 osobe, površine 28 – 30 m2), 8 soba je namenjeno za osobe sa posebnim potrebama (za boravak max 3+1 osobe, površine 30 m2), 90 family duplexa (za boravak max 4 osobe, površine 45 m2, sa spavaćom sobom na oba sprata), 48 dvosobnih vila apartmana (namenjenih za boravak max 4 osobe, površine 40 m2, sa dve spavaće sobe). Svaka soba ima: kupatilo, fen, centralni klima uredjaj, televizor, telefon, mini bar(svakodnevno se dopunjuju voda i mineralna voda, bezalkoholna pića na dan dolaska), sef (besplatno), balkon ili terasa, room service (dodatno se plaća). Hotelski sadržaji: glavni restoran, 5 a la carte restorana (kineski, italijanski, turski, riblji meksički – besplatno jednom u toku boravka uz rezervaciju), 11 barova,3 spoljašnjih bazena (jedan sa morskom vodom),1 unutrašnji bazen, 8 vodenih tobogana, SPA centar, doktor, usluga pranja veša, prodavnice, hemijsko čišćenje, 4 sale za konferenciju (kapaciteta 45 – 800 osoba), bioskop, dečiji bioskop, tursko kupatilo, parno kupatilo, sauna, jacuzzi, teretana, aerobik, akvabik, odbojka na plaži, košarka, pikado, animacioni program, mini fudbal, fudbalski teren, 3 teniska terena, diskoteka, živa muzika, dečiji meni u restoranu, 2 dečija bazena, dečije igralište, 4 dečija vodena tobogana, mini klub (uzrast od 4 do 12 godina), dadilja (dodatno se plaća), luna park. Plaća se: masaža, kuglanje, bilijar, iznajmljivanje teniske opreme, osvetljenje teniskog terena, osvetljenje fudbalskog terena. Napomena: veliki moderan hotel koji u svom sastavu ima komforne sobe, puno bazena i mnogo sadržaja za sve tipove gostiju. Preporuka za sve tipove gostiju.

Program putovanja

Prvi dan Beograd – Antalija Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla 2 sata pred predviđeno poletanje aviona. Obrok u avionu. Dolazak na aerodrom u Antaliji. Transfer do hotela. Smeštaj u hotel prema hotelskim pravilima, noćenje.

Drugi do pretposlednjeg dana - Alanja/ Side Boravak u hotelu na osnovu izabrane usluge, vreme za odmor i fakultativne programe.

Poslednji dan – Antalija – Beograd   Napuštanje hotela i transfer do aerodroma u Antaliji. Obrok u avionu. Dolazak na aerodrom Beograd. Kraj programa.

Cena uključuje

 • Avio prevoz na relaciji Beograd-Antalija–Beograd kompanijom AIR SERBIA
 • Prevoz prtljaga: 20 kg po osobi.
 • Noćenje u standardnim dvokrevetnim sobama u izabranom hotelu na bazi navedene usluge.
 • Transfere aerodrom – hotel – aerodrom, klimatizovanim autobusima ili minibusevima.
 • Usluge predstavnika agencije.
 • Troškove organizacije putovanja.
 • Deca starija od dve godine koja po hotelskim pravilima borave besplatno u hotelima plaćaju samo avio kartu i transfere, kao i aerodromske takse, imaju svoje sedište u avionu i koriste zajednički ležaj u hotelskoj sobi sa dve odrasle osobe.

Cena ne uključuje

 • Sve avio takse iznose 32 € (aerodrom Nikola Tesla 17 €, aerodrom u Antaliji 15 €).
 • Visina iznosa doplate za gorivo ( YQ taksa trenutno 0 €) zavisiće od aktuelne cene goriva pred realizaciju leta.
 • Dinarski deo aranžmana u iznosu od 1000 RSD po osobi. Plaćaju odrasli i deca starija od 2 godine.
 • Takse su podložne promenama i ne mogu se platiti u ratama.
 • Doplate za sobe sa pogledom na more, porodične sobe, itd..
 • Dobrovoljno putno zdravstveno osiguranje (nije obavezno ali toplo preporučujemo).
 • Fakultativne izlete koje u Antalijskoj regiji organizuje naš ino-partner.
 • Deca do dve godine plaćaju samo aerodromsku taksu 25 €, nemaju svoje sedište u avionu i autobusu, kao ni ležaj u hotelu, a imaju ishranu u hotelu.

Pronađite nas

Telefon: 011 32 35 505

Fax: 011 33 42 936

Email: office@farostours.rs

PUTUJTE SA NAMA!

Posetite nas

Dečanska 4, 11000 Beograd, Srbija

Mapa

Prijavite se odmah i otkrijte fantastične ponude i uštede!

Ukoliko želite da dobijate obaveštenja od nas, u vezi sa specijalnim ponudama, akcijama i sl., prijavite se na našu listu

Ovaj sajt je informativnog karaktera. Iako se trudimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost odstupanja od važećih informacija.
Molimo Vas da sve informacije proverite i potvrdite direktno u agenciji, putem telefona ili e-mail-a. Hvala Vam na ukazanom poverenju i razumevanju!

© 2018. Sva prava zadržana Faros Tours. Razvoj brenda i softverska rešenja: GSM Solutions