Alanja - Delphin Deluxe Resort 5*

Odštampaj stranu

Hotel se nalazi na 90 kilometara od aerodroma u Antaliji, 30 km od Alanje, a na samoj obali mora. Hotel je sagraden 2001., a renoviran 2007. godine. Hotel se prostire na površini od oko 50.000 m2. Plaza: sopstvena pešcano- šljunkovita plaža. Suncobrani, ležaljke, dušeci su uključeni u cenu, dok se peškiri dobijaju uz depozit. Hotel ima 408 standardnih soba od čega je 5 soba za osobe sa posebnim potrebama ( za max 2+2 osobe, površine 27 m2), 8 conection soba ( max 4 osobe, 54 m2). Svaka soba ima: kupatilo, fen za sušenje kose, centralni klima uredjaj, balkon, TV, telefon, sef(besplatno), mini bar(besplatno). Hotelski sadržaj: glavni restoran, dijetetski meni, vegetarijanski meni, 6 A la carte restorana- italijanski, kineski, meksički, turski, riblji i suši, 13 barova, sala za konferencije ( kapacitet 400 ljudi), prodavnice , menjačnica, 2 spoljašnja i unutrašnji bazen, 4 tobogana, doktor (uz doplatu) ,frizerski salon, SPA centar, diskoteka (ulaz- besplatno), tursko kupatilo, parno kupatilo, sauna, teretana, aerobik, akvabik, odbojka na plaži, stoni tenis, jacuzzi, stoni tenis, pikado, internet kafe, animacioni program, bežični internet ( u lobiju), dečiji meni, 3 dečija bazena ( 2 spoljašnja i 1 unutrašnji), igralište, mini klub (4-12 godina),luna park ( besplatno). Plaća se: masaža, igre na automatima, kurs ronjenja, sportovi na vodi, bilijar, kuglanje, internet cafe.

Program putovanja

Prvi dan Beograd – Antalija   Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla 2 sata pred predviđeno poletanje aviona. Obrok u avionu. Dolazak na aerodrom u Antaliji. Transfer do hotela. Smeštaj u hotel prema hotelskim pravilima, noćenje.

Drugi do pretposlednjeg dana - Alanja/ Side Boravak u hotelu na osnovu izabrane usluge, vreme za odmor i fakultativne programe.

Poslednji dan – Antalija – Beograd   Napuštanje hotela i transfer do aerodroma u Antaliji. Obrok u avionu. Dolazak na aerodrom Beograd. Kraj programa.

Cena uključuje

 • Avio prevoz na relaciji Beograd-Antalija–Beograd kompanijom AIR SERBIA
 • Prevoz prtljaga: 20 kg po osobi.
 • Noćenje u standardnim dvokrevetnim sobama u izabranom hotelu na bazi navedene usluge.
 • Transfere aerodrom – hotel – aerodrom, klimatizovanim autobusima ili minibusevima.
 • Usluge predstavnika agencije.
 • Troškove organizacije putovanja.
 • Deca starija od dve godine koja po hotelskim pravilima borave besplatno u hotelima plaćaju samo avio kartu i transfere, kao i aerodromske takse, imaju svoje sedište u avionu i koriste zajednički ležaj u hotelskoj sobi sa dve odrasle osobe.

Cena ne uključuje

 • Sve avio takse iznose 32 € (aerodrom Nikola Tesla 17 €, aerodrom u Antaliji 15 €).
 • Visina iznosa doplate za gorivo ( YQ taksa trenutno 0 €) zavisiće od aktuelne cene goriva pred realizaciju leta.
 • Dinarski deo aranžmana u iznosu od 1000 RSD po osobi. Plaćaju odrasli i deca starija od 2 godine.
 • Takse su podložne promenama i ne mogu se platiti u ratama.
 • Doplate za sobe sa pogledom na more, porodične sobe, itd..
 • Dobrovoljno putno zdravstveno osiguranje (nije obavezno ali toplo preporučujemo).
 • Fakultativne izlete koje u Antalijskoj regiji organizuje naš ino-partner.
 • Deca do dve godine plaćaju samo aerodromsku taksu 25 €, nemaju svoje sedište u avionu i autobusu, kao ni ležaj u hotelu, a imaju ishranu u hotelu.

Pronađite nas

Telefon: 011 32 35 505

Fax: 011 33 42 936

Email: office@farostours.rs

PUTUJTE SA NAMA!

Posetite nas

Dečanska 4, 11000 Beograd, Srbija

Mapa

Prijavite se odmah i otkrijte fantastične ponude i uštede!

Ukoliko želite da dobijate obaveštenja od nas, u vezi sa specijalnim ponudama, akcijama i sl., prijavite se na našu listu

Ovaj sajt je informativnog karaktera. Iako se trudimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost odstupanja od važećih informacija.
Molimo Vas da sve informacije proverite i potvrdite direktno u agenciji, putem telefona ili e-mail-a. Hvala Vam na ukazanom poverenju i razumevanju!

© 2018. Sva prava zadržana Faros Tours. Razvoj brenda i softverska rešenja: GSM Solutions