Alanja - Delphin Botanik Hotel 5*

Odštampaj stranu

Hotel se nalazi na 90 km od aerodroma u Antaliji, 32 km od centra Alanje, a 8 km od Avsalvara. Otvoren je 1988. Godine, a renoviran je 2009. Hotel se prostire na površini od 90.000 m2. Hotel ima sopstvenu šljunkovitu plažu. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su ukljuceni u cenu, a postoji i bar na plaži. Hotel raspolaže sa 563 standardnih soba (za max 2+2 osobe, površine 27 m2), 26 dvosobnih family sobe (dve odvojene spavaće sobe, za max 5 osoba, površine 54 m2), 28 connection soba (za max 4 osobe, površine 54 m2) i ima 6 soba za osobe sa posebnim potrebama. Svaka soba ima: kupatilo, fen, centralni klima uredjaj, balkon, TV, telefon, sef(besplatno), mini bar(besplatno). Hotelski sadrzaj: glavni restoran, dijetetski meni, vegetarijanski meni, 6 a la carte restorana, 9 barova, sala za konferencije (kapacitet 350 ljudi), prodavnice, menjačnica, 3 spoljašnja bazena, 5 tobogana, SPA centar, Thallasso & Wellness centar, doktor ( uz doplatu), usluga pranja veša, hemijsko čišćenje, diskoteka ( ulaz- besplatno), tursko kupatilo, parno kupatilo, sauna, jacuzzi, teretana, aerobik, akvabik, odbojka na plaži, mini fudbal, košarka, tenis, stoni tenis, pikado, animacioni program, bežicni internet ( u lobiju), dečiji meni, 2 dečija bazena, igralište, 4 dečija tobogana, mini klub ( 4-12 godina), junior klub (13-16 godina), luna park (besplatno), dadilja (uz doplatu). Plaća se: masaža, bilijar, iznajmljivanje teniskih reketa i loptica, škola tenisa, bilijar, kurs ronjenja, sportovi na vodi, internet cafe. Napomena: hotel se nalazi u botaničkoj bašti sa preko 1500 različitih vrsta biljaka. Odličan hotel za porodice sa decom zbog svojih sadržaja i odlicne animacije. Preporuka za sve tipove gostiju.

Program putovanja

Prvi dan Beograd – Antalija   Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla 2 sata pred predviđeno poletanje aviona. Obrok u avionu. Dolazak na aerodrom u Antaliji. Transfer do hotela. Smeštaj u hotel prema hotelskim pravilima, noćenje.

Drugi do pretposlednjeg dana - Alanja/ Side Boravak u hotelu na osnovu izabrane usluge, vreme za odmor i fakultativne programe.

Poslednji dan – Antalija – Beograd   Napuštanje hotela i transfer do aerodroma u Antaliji. Obrok u avionu. Dolazak na aerodrom Beograd. Kraj programa.

Cena uključuje

 • Avio prevoz na relaciji Beograd-Antalija–Beograd kompanijom AIR SERBIA
 • Prevoz prtljaga: 20 kg po osobi.
 • Noćenje u standardnim dvokrevetnim sobama u izabranom hotelu na bazi navedene usluge.
 • Transfere aerodrom – hotel – aerodrom, klimatizovanim autobusima ili minibusevima.
 • Usluge predstavnika agencije.
 • Troškove organizacije putovanja.
 • Deca starija od dve godine koja po hotelskim pravilima borave besplatno u hotelima plaćaju samo avio kartu i transfere, kao i aerodromske takse, imaju svoje sedište u avionu i koriste zajednički ležaj u hotelskoj sobi sa dve odrasle osobe.

Cena ne uključuje

 • Sve avio takse iznose 32 € (aerodrom Nikola Tesla 17 €, aerodrom u Antaliji 15 €).
 • Visina iznosa doplate za gorivo ( YQ taksa trenutno 0 €) zavisiće od aktuelne cene goriva pred realizaciju leta.
 • Dinarski deo aranžmana u iznosu od 1000 RSD po osobi. Plaćaju odrasli i deca starija od 2 godine.
 • Takse su podložne promenama i ne mogu se platiti u ratama.
 • Doplate za sobe sa pogledom na more, porodične sobe, itd..
 • Dobrovoljno putno zdravstveno osiguranje (nije obavezno ali toplo preporučujemo).
 • Fakultativne izlete koje u Antalijskoj regiji organizuje naš ino-partner.
 • Deca do dve godine plaćaju samo aerodromsku taksu 25 €, nemaju svoje sedište u avionu i autobusu, kao ni ležaj u hotelu, a imaju ishranu u hotelu.

Pronađite nas

Telefon: 011 32 35 505

Fax: 011 33 42 936

Email: office@farostours.rs

PUTUJTE SA NAMA!

Posetite nas

Dečanska 4, 11000 Beograd, Srbija

Mapa

Prijavite se odmah i otkrijte fantastične ponude i uštede!

Ukoliko želite da dobijate obaveštenja od nas, u vezi sa specijalnim ponudama, akcijama i sl., prijavite se na našu listu

Ovaj sajt je informativnog karaktera. Iako se trudimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost odstupanja od važećih informacija.
Molimo Vas da sve informacije proverite i potvrdite direktno u agenciji, putem telefona ili e-mail-a. Hvala Vam na ukazanom poverenju i razumevanju!

© 2018. Sva prava zadržana Faros Tours. Razvoj brenda i softverska rešenja: GSM Solutions