Alanja - Club Hotel Mirabell 4*

Odštampaj stranu

Hotel se nalazi 120 km od aerodroma u Antaliji, 6 km od Alanje, 3 km od mesta Konakli. Izgraden je 1996. godine, a renoviran 2007. godine. Obuhvata površinu od 6200 m2. Plaža: sopstvena peščano-šljunkovita. Dušeci(placaju se), ležaljke, suncobrani (besplatno), peškiri za plažu (placaju se). Bar na plaži (besplatno). Hotel je udaljen od sopstvene plaže 110 m, do koje se dolazi podzemnim prolazom. Hotel se saastoji se od petospratne zgrade (50% soba su sa pogledom na more), gde ukupno ima 135 standardnih soba (od kojih je 2 namenjeno za osobe sa posebnim potrebama (jedna bez balkona), površine 24 m2, za max 3 osobe), zatim 10 dvosobnih suite apartmana (sastoje se od dve odvojene spavace sobe, površine 48 m2, za max 4+1 osobu), 16 jednosobnih family soba (površine 28-30 m2, za max 4+1 osobu). Svaka soba ima: kupatilo, fen, individualni klima uredjaj, balkon, TV, telefon, sef(plaća se), mini bar(plaća se), bežični internet(plaća se). Hotelski sadrzaj: glavni restoran, bežicni internet u lobiju i barovima (plaća se), usluga pranja veša, 2 tobogana, prodavnice, 4 bara, 2 spoljašnja bazena, konferencijska sala (do 100 osoba), Spa centar, doktor po pozivu, stoni tenis, muzika uživo (jednom nedeljno), akvabik, animacioni program, teniski teren, aerobik, deciji bazen. Placa se: masaža, jacuzzi, bilijar, teretana, sauna, tursko kupatilo, iznajmljivanje teniskih reketa i loptica, pikado, osvetljenje teniskog terena Napomena: Ekonomicni hotel sa 4* pogodan za miran odmor.

Program putovanja

Prvi dan Beograd – Antalija   Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla 2 sata pred predviđeno poletanje aviona. Obrok u avionu. Dolazak na aerodrom u Antaliji. Transfer do hotela. Smeštaj u hotel prema hotelskim pravilima, noćenje.

Drugi do pretposlednjeg dana - Alanja/ Side Boravak u hotelu na osnovu izabrane usluge, vreme za odmor i fakultativne programe.

Poslednji dan – Antalija – Beograd   Napuštanje hotela i transfer do aerodroma u Antaliji. Obrok u avionu. Dolazak na aerodrom Beograd. Kraj programa.

Cena uključuje

 • Avio prevoz na relaciji Beograd-Antalija–Beograd kompanijom AIR SERBIA
 • Prevoz prtljaga: 20 kg po osobi.
 • Noćenje u standardnim dvokrevetnim sobama u izabranom hotelu na bazi navedene usluge.
 • Transfere aerodrom – hotel – aerodrom, klimatizovanim autobusima ili minibusevima.
 • Usluge predstavnika agencije.
 • Troškove organizacije putovanja.
 • Deca starija od dve godine koja po hotelskim pravilima borave besplatno u hotelima plaćaju samo avio kartu i transfere, kao i aerodromske takse, imaju svoje sedište u avionu i koriste zajednički ležaj u hotelskoj sobi sa dve odrasle osobe.

Cena ne uključuje

 • Sve avio takse iznose 32 € (aerodrom Nikola Tesla 17 €, aerodrom u Antaliji 15 €).
 • Visina iznosa doplate za gorivo ( YQ taksa trenutno 0 €) zavisiće od aktuelne cene goriva pred realizaciju leta.
 • Dinarski deo aranžmana u iznosu od 1000 RSD po osobi. Plaćaju odrasli i deca starija od 2 godine.
 • Takse su podložne promenama i ne mogu se platiti u ratama.
 • Doplate za sobe sa pogledom na more, porodične sobe, itd..
 • Dobrovoljno putno zdravstveno osiguranje (nije obavezno ali toplo preporučujemo).
 • Fakultativne izlete koje u Antalijskoj regiji organizuje naš ino-partner.
 • Deca do dve godine plaćaju samo aerodromsku taksu 25 €, nemaju svoje sedište u avionu i autobusu, kao ni ležaj u hotelu, a imaju ishranu u hotelu.

Pronađite nas

Telefon: 011 32 35 505

Fax: 011 33 42 936

Email: office@farostours.rs

PUTUJTE SA NAMA!

Posetite nas

Dečanska 4, 11000 Beograd, Srbija

Mapa

Prijavite se odmah i otkrijte fantastične ponude i uštede!

Ukoliko želite da dobijate obaveštenja od nas, u vezi sa specijalnim ponudama, akcijama i sl., prijavite se na našu listu

Ovaj sajt je informativnog karaktera. Iako se trudimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost odstupanja od važećih informacija.
Molimo Vas da sve informacije proverite i potvrdite direktno u agenciji, putem telefona ili e-mail-a. Hvala Vam na ukazanom poverenju i razumevanju!

© 2018. Sva prava zadržana Faros Tours. Razvoj brenda i softverska rešenja: GSM Solutions