Adžman

Adžman – emirat je formiran od 3 geografska regiona koji se topografski razlikuju, to su Ajman grad i regioni Masfout i Al Manama. Turističke atrakcije su zlatna peščana plaža i različita priroda, od ravnog peska do planina. Na šarmantan način dragoceno istorijsko blago sa mnoštvom eksponata prikazano je u muzeju Ajman.
Ajman je u suštini lučki grad koji održava šarm manjeg grada i zbog svoje veličine stvara intimniji osećaj, nego mnogi drugi gradovi Emirata. Kroz istoriju je bio manje posećivan za razliku od Dubaija, Abu Dabija, ali Ajman ima dosta interesantnih atrakcija. Prirodni manji zaliv deli kopneni deo i ovo je jedna od fokusnih tačaka u gradu.
Turistička poseta gradu započinje već ulazom u grad, oblika drevne stražarnice, nastavlja se ka staroj tvrđavi grada. Potom se ne sme zaobići Etisalat kula koja je izrađena u tradicionalnom stilu džamije, oslikana tirkiz i rozim nijansama. Ne propustite obilazak stare priobalne oblasti kao i važnog arheološkog lokaliteta, nadomak grada i Movenhat.

Adžman - Ajman Saray Luxury Collection Resort 5*

Hotel je smešten na netaknutoj obali Arapskog zaliva, gde se prostiru duge bele peščane plaže, na oko 25 km od Dubaija. Svih 205 elegantnih soba i apartmana ovog hotela je ukusno...

Više detalja
Slika za Adžman - Ajman Saray Luxury Collection Resort 5*(Adžman)

Pronađite nas

Telefon: 011 32 35 505

Fax: 011 33 42 936

Email: office@farostours.rs

PUTUJTE SA NAMA!

Posetite nas

Dečanska 4, 11000 Beograd, Srbija

Mapa

Prijavite se odmah i otkrijte fantastične ponude i uštede!

Ukoliko želite da dobijate obaveštenja od nas, u vezi sa specijalnim ponudama, akcijama i sl., prijavite se na našu listu

Ovaj sajt je informativnog karaktera. Iako se trudimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost odstupanja od važećih informacija.
Molimo Vas da sve informacije proverite i potvrdite direktno u agenciji, putem telefona ili e-mail-a. Hvala Vam na ukazanom poverenju i razumevanju!

© 2018. Sva prava zadržana Faros Tours. Razvoj brenda i softverska rešenja: GSM Solutions