Abu Dhabi

Abu Dhabi – je prestonica i drugi grad po veličini u UAE. Nalazi se na ostrvu oblika T u centralnom delu Persijskog zaliva. Abu Dabi je sa brzim razvitkom i urbanizacijom postao pravi veliki grad i moderna metropola. Danas je on centar političke i industrijske aktivnosti, glavni kulturni i trgovinski centar. Magazin Fortune i CNN su proglasili ovaj grad najbogatijim na celom svetu.
Grad ima velike bašte i parkove, zelene površine okružuju sve ulice i puteve, sofisticirane velike zgrade, luksuzne međunarodne hotelske lance i raskošne tržne centre. Yas ostrvo je domaćin čuvene trke Formule 1 i Ferari tematskog parka.
Sunce tokom cele godine, netaknute plaže, spektakularne peščane dine i kosmopolitski stil života čekaju svakog gosta. Sve ovo u kombinaciji sa prepoznatljivim arapskim gostoprimstvom, mistikom i infrastrukturom svetske klase čini Abu Dabi očaravajućom destinacijom za iskusne putnike. Prestonica ostrva je prepoznatljiva po priobalju, koje stoji nasuprot tirkiznoj vodi Persijskog zaliva.

Abu Dabi - Park Rotana 5*

Ovaj luksuzni hotel se nalazi na 30 minuta vožnje od aerodroma u Abu Dabiju, u blizini Nacionalnog izložbenog centra (ADNEC), džamije Sheikh Zayed i sportskog grada.

Više detalja
Slika za Abu Dabi -  Park Rotana 5*(Abu Dhabi)

Abu Dabi - One to One Village 4*

Hotel se nalazi pored Al Salam ulice, u mirnom delu u centru Abu Dabija. ADNEC se nalazi na 15 min vožnje a do Al Wahda tržnog centra se stiže petominutnom...

Više detalja
Slika za Abu Dabi - One to One Village 4*(Abu Dhabi)

Dubai - Five Continents Hotels & Resorts Cassells Ghantoot 4*

Hotel se nalazi između Dubaija i Abu Dabija, na oko 5 minuta od hipodroma i polo kluba Ghantoot, 30 minuta od aerodroma i oko 20 minuta vožnje od tržnog centra...

Više detalja
Slika za Dubai - Five Continents Hotels & Resorts Cassells Ghantoot 4*(Abu Dhabi)

Abu Dabi - Jannah Burj Al Sarab 5*

Hotel se nalazi u centru Abu Dabija na samo deset minuta vožnje od šetališta i Abu Dhabi Mall-a.

Više detalja
Slika za Abu Dabi - Jannah Burj Al Sarab 5*(Abu Dhabi)

Abu Dabi - Al Raha Beach Hotel 5*

Nalazi se na 20 minuta od centra Abu Dhabija, 10 min od Ferrari tematskog parka i 15 minuta od Šeik Zayed džamije. Hotel se nalazi na privatnoj peščanoj plaži dugoj...

Više detalja
Slika za Abu Dabi - Al Raha Beach Hotel 5*(Abu Dhabi)

Pronađite nas

Telefon: 011 32 35 505

Fax: 011 33 42 936

Email: office@farostours.rs

PUTUJTE SA NAMA!

Posetite nas

Dečanska 4, 11000 Beograd, Srbija

Mapa

Prijavite se odmah i otkrijte fantastične ponude i uštede!

Ukoliko želite da dobijate obaveštenja od nas, u vezi sa specijalnim ponudama, akcijama i sl., prijavite se na našu listu

Ovaj sajt je informativnog karaktera. Iako se trudimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost odstupanja od važećih informacija.
Molimo Vas da sve informacije proverite i potvrdite direktno u agenciji, putem telefona ili e-mail-a. Hvala Vam na ukazanom poverenju i razumevanju!

© 2018. Sva prava zadržana Faros Tours. Razvoj brenda i softverska rešenja: GSM Solutions