Tunis - Amir Palace 4*

Odštampaj stranu

Hotel se nalazi na plaži, oko 7 km severno od grada Monastira i oko 7 km južno od Soussea. Transfer od aerodroma u Tunisu traje oko dva i po sata, od Enfide oko 50 minuta, a od Monastira 10 minuta.
Hotel nudi 3 restorana, grill restoran, 4 bara, kafe bar, diskoteku, kongresnu salu, prodavnice suvenira, jedan zatvoreni bazen, jacuzzi, fitness, masažu, hamam i saunu, veliki otvoreni bazen, bazen za decu i tri teniska terena.
Hotel ima 369 luksuzno opremljenih soba, sa balkonom/terasom, kupatilom sa fenom, klima uređajem, TV-om, telefonom, sefom. Frižider je na upit uz doplatu.
All inclusive usluga je na bazi švedskog stola.
SPORT I ZABAVA
Hotel ima mini golf, mini klub za decu, hotelske animacije i mnogobrojne sportove na vodi.

Izleti

Tunis – Kartagina – Sidi Bou said (autobusom, jednodnevni izlet)

Odlazak u prestonicu Tunisa, grad Tunis. Kratko razgledanje grada šetnjom sa mogućnošću kupovine u obližnjim bazarima. Obilazak muzeja Bardo, gde se nalazi najbogatija i najvrednija kolekcija rimskih mozaika na svetu. Razgledanje lokaliteta drevne Kartagine, ručak. Poseta Sidi Bou Said-u, gradu umetnika. Razgledanje grada poznatog pre svega po plavim kapijama i prozorima belih kuća izgrađenih u andaluzijskom stilu. 70 T.D

Sahara safari (autobusom, 2 dana)

1. dan: Obilazak amfiteatra El Jem, pauza u Mahrez-u blizu Sfax-a, nastavak putovanja do Matmate, mesta gde se snimao film "Ratovi zvezda", ručak. Razgledanje berberskih kuća, ukopanih u zemlju. Odlazak u Douz, smeštaj u hotel sa 3*, jahanje kamila u pustinji (fakultativno). 2. dan: Polazak iz Douz-a, obilazak Chott El Jerid-a, reliktnog slanog jezera u sahari, razgledanje planinske oaze Chebika (mesto snimanja filma "Engleski pacijent"), velikog kanjona, i ručak u Metlaoui-u blizu Gaftsa. Poseta Kairouan-u, poznatom po tradicionalnoj izradi izuzetno vrednih tepiha. Mogućnost kupovine. Povratak u hotel. 190 T.D

Kairouan – Monastir – Sousse (Port El Kantaoui) (autobusom, jednodnevni izlet)

U Kairouan-u poseta drevnoj Berberin džamiji (i danas poznatom mestu hodočašća), poseta mauzoleju gde se može upoznati sa običajima sahranjivanja. Mogućnost kupovine u Medini i čuvenoj prodavnici orijentalnih tepiha. Nakon ručka nastavak putovanja za Monastir, gde se obilazi mauzolej porodice Bourghiba. Odlazak u Port El Kantaoui gde je predviđena šetnja i kupovina. Povratak u hotel.

Kairouan – El Jem – Monastir (autobusom, jednodnevni izlet)

Poseta Kairouan-u, jednom od četiri sveta grada islamske vere, u koji vernici dolaze na hodočašće bar jednom u životu. Obilazak drevne Berberin džamije i manufakture orijentalnih tepiha. Ručak u hotelu sa 3*, nastavak putovanja za El Jem, gde se nalazi treći po veličini amfiteatar na svetu iz rimskog doba. Nastavak putovanja za Monastir, gde se nakon razgledanja grada posećuje stari grad i mauzolej porodice Bourghiba. Povratak u hotel u večernjim satima.

Izlet brodom

Poludnevno putovanje vozićem i brodom. Odlazak iz Sousse-a za Port El Kantaoui lokalnim vozićem. Krstarenje uz obalu sa mogućnošću kupanja i pecanja. Ručak na brodu (riba, salata, sok ili voda) uz zabavni "piratski" program. 35 T.D

Veče folklora

Tipična tunižanska večera (neograničeno konzumiranje vina) uz fantastičan program trbušnih plesačica i beduinskih plesača, koji će to veče učiniti još prijatnijim. 65 T.D

Program putovanja

 • Prvi dan BEOGRAD – Tunis Sastanak putnika na aerodromu "Nikola Tesla". Poletanje za Tunis. Sletanje na aerodrom . Transfer do hotela. Smeštaj. Noćenje.
 • Drugi - do predposlednjeg dana - Tunis Boravak u hotelu i korišćenje odabrane usluge iz cenovnika.
 • Poslednji dan Tunis – BEOGRAD Transfer do aerodroma. Poletanje aviona za Beograd. Dolazak na aerodrom u Beograd.
 

Cena uključuje

 • Avio prevoz na relaciji Beograd – Tunis – Beograd
 • Transfer na relaciji aerodrom – hotel – aerodrom
 • Smeštaj u odabranom hotelu na bazi odabrane usluge
 • Usluge predstavnik agencije na destinaciji

Cena ne uključuje

 • Sve Avio takse trenutno iznose 89 €
 • Dobrovoljno putno zdravstveno osiguranje (za Tunis nije obavezno ali toplo preporučujemo)
 • Fakultativne izlete i posete
 • Posebne usluge i individualni zahtevi
 • Izlazna taksa koja se plaća u Tunisu 30 TND po osobi.

Pronađite nas

Telefon: 011 32 35 505

Fax: 011 33 42 936

Email: office@farostours.rs

PUTUJTE SA NAMA!

Posetite nas

Dečanska 4, 11000 Beograd, Srbija

Mapa

Prijavite se odmah i otkrijte fantastične ponude i uštede!

Ukoliko želite da dobijate obaveštenja od nas, u vezi sa specijalnim ponudama, akcijama i sl., prijavite se na našu listu

Ovaj sajt je informativnog karaktera. Iako se trudimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost odstupanja od važećih informacija.
Molimo Vas da sve informacije proverite i potvrdite direktno u agenciji, putem telefona ili e-mail-a. Hvala Vam na ukazanom poverenju i razumevanju!

© 2018. Sva prava zadržana Faros Tours. Razvoj brenda i softverska rešenja: GSM Solutions