Šarm El Šeik – Baron Resort 5* Luxury

Odštampaj stranu

Luksuzan hotel sa 5* koji se prostire prema Tiranskom ostrvu, sa pogledom na Nacionalni park Marine, sa preko 600m privatne peščane plaže. Hotel kombinuje moderni, luksuzni stil sa egzotičnim stilom Južnog Sinaja. Nalazi se na 8 km od aerodroma i 15 km od Na’ama Bay-a.

Baron Resort poseduje 360 prostranih soba i kraljevske apartmane sa privatnom terasom i bazenima. Sobe poseduju kupatilo sa tušem i fenom za kosu, sef, mini-bar, individualnu klimu, kablovski i satelitski TV, direktnu telefonsku liniju, balkon ili terasu, krevetac (na zahtev). U sastavu hotela nalazi se nekoliko bazena, čak 14 restorana i barova, spa centar, dečiji klub, konferencijske sale, banka, knjižara, šoping zona, kao i šatl bus koji Vas može odvesti do centra Na’ama bay-a, besplatna Wi-Fi konekcija u lobiju hotela, klinika, babysittnig servis.

Izleti

Ras Mohamed brodom sa ručkom

Uživajte u suncu i moru jedinstvenog podvodnog sveta koji je poznat i kao ronilački raj. Za ronioce amatere, južno od Šarm el Šeika, nacionani park Ras Mohamed krije prirodna bogatstva izuzetne lepote sa najrazličitijim vrstama korala i raznobojnom faunom. Izlet počinje transferom od hotela do luke u Šarm el Šeiku. Nakon plovidbe do Ras Mohameda koja traje 45 minuta, brod će se usidriti u blizini neke od plaža pogodne za gnjurenje i ronjenje (u pratnji vodiča); nastavak plovidbe u pravcu Začarane lagune i neobičnog Mangruv drveća; pauza u blizini plaže, ronjenje i ručak na brodu. Posle ručka povratak u Šarm el Šeik uz usputno zadržavanje od 40 minuta za ronjenje (bez vodiča). Transfer od luke do hotela. Vreme: polazak 08h, povratak oko 16h .Prevoz privatnim klimatizovanim vozilom/busom od hotela do luke i od luke do hotela. Cena ne uključuje: iznajmljivanje opreme za ronjenje i gnjuranje i punu egipatsku vizu. Cena: 35 eur po osobi ( deca do 12 godina plaćaju 50% cene za odrasle).

Obojeni kanjon ( sa ručkom u Nuveibi)

Na putu za Nuveibu, oko 180 km od Šarm El Šeika i još 20 km unutar pustinje, vaš klimatizovani jeep će vas ostaviti na ulazu u klisuru koja će vas voditi kroz uzane staze i strme litice kanjona u kome se nalaze neobične formacije stena raznih boja. Pešačenje kroz kanjon traje oko 1.5 h. Povratak do jeep-ova i nastavak puta do gradića Nuveiba na ručak. Povratak u hotel.Vreme: polazak oko 07h, povratak oko 16h. Cena: 40 eur po osobi (deca do 12 godina plaćaju 50% cene za odrasle).

Manastir Sv. Katarine

Poseta manastiru koji datira iz 6. veka, iz vremena cara Justinijana, a koji danas naseljuju grčki monasi. Manastir je posvećen Doroteji iz Aleksandrije ( krštenoj Katarina), koja je mučena posle svog prelaska u hrišćanstvo. Manastir poseduje bogatu biblioteku, zbirku zapisa i ikona. Obilazak plamtećeg grma u kojem se Mojsiju ukazao Bog, Mojsijevog izvora i crkve Preobraženja. Na putu ka manastiru pravimo pauze za fotografisanje.Cena uključuje: transfer sa vodičem klimatizovanim vozilom (hotel-Sv. Katarina-hotel), ulaznicu, ručak u hotelu u mestu Sveta Katarina.Vreme: polazak oko 07h, povratak oko 17h.Napomena: prijave za izlet moraju biti najmanje 24 sata unapred. Posete manastiru nisu moguće petkom, subotom i za vreme verskih praznika. Cena: 35 eur po osobi (deca do 12 godina plaćaju 50% cene za odrasle).

Jerusalim – Izrael

Polazak iz hotela rano ujutru. Transfer do granice klimatizovanim vozilima Prelazak granice peške,kod mesta Eilat. Vožnja autobusom do Jerusalima oko 320 km kroz Arava dolinu i pored Mrtvog mora. Dolazak u Jerusalim, obilazak Maslinove gore odakle se pruža najlepši pogled na Sveti grad. Nastavak obilaska starog jezgra grada,šetnja do Zida plača i nastavak stradalnim putem do crkve Svetog Groba- Golgote gde je izvršeno raspeće i gde se nalazi Hristov grob. Sledi panoramsko razgledanje novog dela grada gde se nalazi i zgrada Izraelskog parlamenta- Kneset. Ručak i vožnja ka granici uz pauzu za kupanje na Mrtvom moru. Povratak u Egipat uz usputne odmore.Cena uključuje: prevoz, usluge predstavnika, usluge lokalnog vodiča ( 2 h za vreme razgledanja grada), sve takse i ulaznice, ručak, viza za Izrael ( koja se dobija dva dana po prijavi za izlet).Cena ne uključuje: napojnice, pica tokom ručka, ostale individualne troškove.Napomena: obavezno poneti sa sobom pasoš, vodu, kupaći kostim. Zbog posete religioznih mesta obavezna je prikladna garderoba ( odeća koja pokriva ramena i kolena). Prijave za izlet moraju biti najmanje 72 sata unapred. Cena: 150 eur po osobi (deca do 12 godina plaćaju 50% cene za odrasle).

Petra – Jordan

Transfer od hotela do Taba Heights marine. Prevoz feribotom u 07.30 h do jordanske luke Akaba u koju se stiže oko 08.45 h. Vožnja autobusom do Petre oko 2 h, lokaliteta koji je uvršten u svetsku listu kulturne baštine UNESCO-a, razgledanje lokaliteta nekadašnjeg najmoćnijeg grada Nabatejaca, uklesanog u ružičaste stene u trajanju od 2 do 3 h, u pratnji lokalnog vodiča- šetnja kroz klanac ( Siq), razgledanje Riznice, Kraljevskih grobnica i rimskog teatra. Ručak i povratak u Akabu. Vožnja feribotom do Egipta i transfer klimatizovannim vozilima do hotela.Cena uključuje: prevoz brodom, lučke takse, vize, ulaznice, vodič, ručak.Cena ne uključuje: napojnice, pića u restoranu i ostale individualne troškovi.Napomena: obavezno poneti sa sobom pasoš, vodu, šešir, naočare za sunce, udobnu obuću. Prijave za izlet moraju biti najmanje 72 sata unapred. Cena: 210 eur po osobi (deca do 12 godina plaćaju 50% cene za odrasle).

Program putovanja

1. dan: BEOGRAD - SHARM EL SHEIKH - Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla dva sata pre leta. Polazak aviona letom JU 7106 u 15:25 h. Nakon sletanja u Sharm el Sheikh u 19:45 h, transfer do hotela. Noćenje.
2 - 10.dan: SHARM EL SHEIK - Slobodno vreme za individualne aktivnosti, odmor i fakultativne izlete. Noćenje.
11. dan: SHARM EL SHEIKH - BEOGRAD - Napuštanje hotela prema hotelskim pravilima. Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Transfer do aerodroma u večernjim
satima. Let za Beograd (po lokalnom vremenu) letom JU 7107 u 20:35 h. Sletanje u Beograd u 23:05 h.

Cena uključuje

 • avionski prevoz avio kompanijom Air Serbia na relaciji Beograd-Sharm el Sheikh-Beograd
 • transferi aerodrom - hotel - aerodrom
 • rezervisane i potvrđene usluge u izabranom hotelu
 • organizaciju putovanja i usluge predstavnika

Cena ne uključuje

 • aerodromske takse u iznosu od 40.28€ (Beograd 15.3€, Sharm el Sheikh 24.00€, DCV 0.98€),
  plaćaju se u agenciji uz aranžman. U slučaju promene cene goriva, uvodi se YQ taksa koja će
  biti naknadno objavljena.
 • deca do 2 godine starosti plaćaju samo egipatsku taksu 20€ (nemaju sedište u avionu)
 • zdravstveno putno osiguranje
 • troškovi rezervacije 15€ plaćaju se u agenciji uz aranžman (plaćaju je odrasli i deca 2-12 god.)
 • Egipatska viza, u formi specijalnog pečata, je besplatna samo za putnike koji ostaju sve
  vreme boravka na Sinajskom poluostrvu. Putnici koji planiraju brodski izlet, posetu Petri,
  Izraelu ili Kairu, plaćaju vizu u iznosu od 25 $ po sletanju u Sharm el Sheikh (šalter pre pasoške
  kontrole).

Pronađite nas

Telefon: 011 32 35 505

Fax: 011 33 42 936

Email: office@farostours.rs

PUTUJTE SA NAMA!

Najbolji odmori, garantovano!

Posetite nas

Dečanska 4, 11000 Beograd, Srbija

Mapa

Prijavite se odmah i otkrijte fantastične ponude i uštede!

Ukoliko želite da dobijate obaveštenja od nas, u vezi sa specijalnim ponudama, akcijama i sl., prijavite se na našu listu

Ovaj sajt je informativnog karaktera. Iako se trudimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost odstupanja od važećih informacija.
Molimo Vas da sve informacije proverite i potvrdite direktno u agenciji, putem telefona ili e-mail-a. Hvala Vam na ukazanom poverenju i razumevanju!

© 2015. Sva prava zadržana Faros Tours. Razvoj brenda i softverska rešenja: GSM Solutions