Krstarenje Nilom

Odštampaj stranu

BROD – Kategorija 5* lux
– Ukupan broj kabina: 72
I sprat – restoran i 8 kabina, II sprat – recepcija, foaje i 8 kabina, III sprat – vinarija i sir-bar, prodavnice, čitaonica, bilijar, 26 kabina, 2 apartmana, IV sprat – 2 prodavnice, fitnes centar, klinika, 28 kabina, Paluba – bazen, bar i stoni-tenis.
Kabine: unutrašnji telefonski sistem, sat TV, centralni video sistem, centralna klima sa individualnim podešavanjem klime, kupatilo sa tušem i fenom, mini-bar, sef. Sobe su veoma prostrane tako da se može ubaciti i treći krevet, po potrebi.
Restoran: kapacitet restorana je 160 stolica, odnosno gostiju. Švedski sto sa dodatnim menijem, zavisno od programa. Čaj se poslužuje na palubi prilikom plovidbe. Obroci se mogu izmeniti bez predhodnog obaveštenja.
Zabava: Folklorni program, trbušne plesačice, noćna diskoteka u foajeu.
Važne informacije: zvučni sistem na celokupnom brodu, servis za pranje i room-service 24 sata, Crystal Internacionalni program za bezbednost hrane i higijenu (pobednik u CSFGA. 2004), UV filtrirana i sterilisana voda. Plaćanje se vrši gotovinom, putničkim čekovima i karticama (American Express, Master Card i Visa).

Program putovanja

1.dan – Beograd - Hurgada

Sastanak na aerodromu „Nikola Tesla’’ kod šaltera agencije dva sata pre polaska aviona. Predviđeno vreme za polazak aviona je 06:30h (let SM 388) do Hurgade. Transfer klimatizovanim autobusima ili mini busevima do izabranog hotela. Smeštaj u hotel. Prva usluga u zavisnosti od izabrane usluge je ručak ili večera. Noćenje.

2.dan – Hurgada – Luksor

Napuštanje hotela i polazak grupe za Luksor. Transfer klimatizovanim autobusima. Poseta zapadnoj obali Nila u Luksoru (Dolina kraljeva, Hram Hatšepsut, Memnovi kolosi). Posle ručka sledi poseta istočnoj strani Luksora i obilazak hrama Karnak, najvećeg hrama na svetu. Smeštanje grupe na brod sa 5*. Večera. Noćenje.

3.dan –  Luksor - Edfu

Doručak na brodu. Poseta istočnoj strani Luksora i obilazak hrama Luksor. Ručak na brodu, zatim plovidba prema Esni (brana na Nilu), potom do Edfu-a. Večera. Noćenje.

4.dan –  Edfu – Kom Ombo

Doručak na brodu. Jutarnja  poseta hramu Edfu, koji je posvećen bogu Horusu. Ručak uz nastavak plovidbe do Kom Omba, gde se posećuje hram Sobek, koji je posvećen bogovima Setu i Horusu. Večera. Noćenje.

5.dan – Kom Ombo – Asuan

Doručak na brodu. Nastavak plovidbe do Asuana.  Prepodnevna poseta Nedovršenom Obelisku, Velikoj Asuanskoj brani i hramu Philae. Ručak. Popodnevna poseta Botaničkoj bašti i vožnja felukom po Nilu uz panoramsko razgledanje ostrva Elefantin i grobnice Agha Khan-a. Večera. Noćenje.

6.dan – Asuan - Hurgada

Odjava sa broda. Mogućnost fakultativnog izleta do Abu Simbela autobusom ili avionom. Transfer klimatizovanim autobusima do Hurgade. Smeštaj u hotel. Noćenje.

7.dan – Hurgada

Boravak u hotelu prema izabranoj usluzi. Slobodno vreme za odmor. Napuštanje hotela u navedeno vreme prema instrukcijama predstavnika. Transfer do aerodroma u kasnim večernjim satima.     

8.dan – Hurgada - Beograd

Poletanje aviona (let SM387) za Beograd u 02:00h. Obrok u avionu. Dolazak na aerodrom Beograd je predviđen u 05:30h. Kraj programa.

Cena uključuje

2 noćenja u standardnim sobama u izabranom hotelu na bazi navedene usluge

4 noćenja na brodu 5* na bazi navedene usluge

Avio prevoz na relaciji Beograd-Hurgada–Beograd kompanijom AIR CAIRO ( Airbus 320)

Prevoz prtljaga: 20 kg po osobi.

Transfere aerodrom – hotel - aerodrom u Hurgadi klimatizovanim autobusima ili minibusevima.

Usluge vodiča na srpskom jeziku.

Troškove organizacije putovanja.

Deca starija od dve godine koja po hotelskim pravilima borave besplatno u hotelima plaćaju samo avio kartu i transfere u Hurgadi, kao i aerodromske takse, imaju svoje sedište u avionu i koriste zajednički ležaj u hotelskoj sobi sa dve odrasle osobe.

Cena ne uključuje

Sve avio takse iznose 40 € i YQ taksa iznosi 25 € (ukupno 65 €).

Visina iznosa doplate za gorivo ( YQ taksa) zavisiće od aktuelne cene goriva pred realizaciju leta

Takse su podložne promenama i ne mogu se platiti u ratama

Obavezna napojnica za ceo boravak (20 € ADL / 10 € CHD ) plaća se vodiču na brodu

Doplate za sobe sa pogledom na more, porodične sobe, itd..

Dobrovoljno putno zdravstveno osiguranje (za Egipat nije obavezno ali toplo preporučujemo).

Fakultativne izlete koje u Hurgadi organizuje naš ino-partner.

Egipatsku vizu (25 US$ po pasošu) koja se dobija na aerodromu u Hurgadi pre pasoške kontrole

Deca do dve godine plaćaju samo egipatsku aerodromsku taksu 50 €, nemaju svoje sedište u avionu i autobusu, kao ni ležaj u hotelu, a imaju ishranu u hotelu.

Minimalan broj putnika za realizaciju programa je 6 u pratnji vodiča na srpskom jeziku.

Pronađite nas

Telefon: 011 32 35 505

Fax: 011 33 42 936

Email: office@farostours.rs

PUTUJTE SA NAMA!

Posetite nas

Dečanska 4, 11000 Beograd, Srbija

Mapa

Prijavite se odmah i otkrijte fantastične ponude i uštede!

Ukoliko želite da dobijate obaveštenja od nas, u vezi sa specijalnim ponudama, akcijama i sl., prijavite se na našu listu

Ovaj sajt je informativnog karaktera. Iako se trudimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost odstupanja od važećih informacija.
Molimo Vas da sve informacije proverite i potvrdite direktno u agenciji, putem telefona ili e-mail-a. Hvala Vam na ukazanom poverenju i razumevanju!

© 2018. Sva prava zadržana Faros Tours. Razvoj brenda i softverska rešenja: GSM Solutions